Κοσμος

«Όταν είσαι ο Μικ Τζάγκερ αλλά δίπλα σου κάθεται ο Αλέν Ντελόν» - Η ιστορία μιας εμβληματικής συνάντησης

Χρήστες του Χ θυμήθηκαν μια μοναδική ιστορία με τον ζεν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Όταν είσαι ο Μικ Τζάγκερ αλλά δίπλα σου κάθεται ο Αλέν Ντελόν» - Η ιστορία μιας εμβληματικής συνάντησης
«Όταν είσαι ο Μικ Τζάγκερ αλλά δίπλα σου κάθεται ο Αλέν Ντελόν» - Η ιστορία μιας εμβληματικής συνάντησης © Χ/

Αλέν Ντελόν: Η περίφημη φωτογραφία με την Φέιθφουλ και τον Μικ Τζάγκερ - Χρήστες του Χ θυμήθηκαν μια μοναδική ιστορία με τον ζαν πρεμιέ του γαλλικού κινηματογράφου 

Η είδηση του θανάτου του γόη του γαλλικού κινηματογράφου, Αλέν Ντελόν, σκόρπισε τη θλίψη στο χώρο και επανέφερε στο προσκήνιο φωτογραφίες και ιστορίες του Γάλλου ζαν πρεμιέ.

Μια εξ αυτών αποτελεί η συνάντηση του Αλέν Ντελόν με την Μαριάν Φέιθφουλ και τον γερόλυκο της ροκ, Μικ Τζάγκερ, που εκείνη την περιόδο ήταν το αμόρε της Αγγλίδας τραγουδίστριας. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ξανά μια διάσημη φωτογραφία που αναδεικνύει τη γοητεία και την αύρα του Αλέν Ντελόν.

«Όταν είσαι ο Μικ Τζάγκερ αλλά δίπλα σου κάθεται ο Αλέν Ντελόν» - Η ιστορία μιας εμβληματικής συνάντησης

Η διάσημη φωτογραφία με ε τον Αλέν Ντελόν το 1968, καθισμένο σε έναν καναπέ δίπλα στη Μαριάν Φέιθφουλ, με έναν αμήχανο Μικ Τζάγκερ στην άλλη πλευρά της, τραβηγμένη την εποχή που η τραγουδίστρια, τότε κορίτσι του σταρ των Rolling Stones επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «The Girl on a Motorcycle». Στη φωτογραφία η Φέιθφουλ σκύβει καθώς ο Ντελόν της μουρμουρίζει, γελώντας, φωτισμένη από την παρουσία του. Με τη γλώσσα του σώματός της είναι πλήρως «τυλιγμένη» από τον Ντελόν.

Ο Μικ Τζάγκερ δεν μπορεί παρά να κοιτάξει ανήσυχα το τσιγάρο του, σε ένα μοναδικό στιγμιότυπο. Αργότερα η Φέιθφουλ είπε ότι δεν της άρεσε καθόλου ο Ντελόν, αλλά επιβεβαίωσε ότι ο Τζάγκερ ήταν πολύ ζηλιάρης.

Όπως και να 'χει, είναι δύσκολο να σκεφτεί κανείς κάποιον που, έστω και για κλάσματα του δευτερολέπτου, θα μπορούσε να αναστατώσει τον Τζάγκερ εκείνη τη στιγμή, που θα μπορούσε να τραβήξει το βλέμμα της Φέιθφουλ και των δημοσιογραφικών καμερών πάνω του. Και αυτός είναι ο Ντελόν, σε όλο του μεγαλείο. Ήταν ένας από τους πιο -ίσως ο πιο- όμορφους άντρες σταρ στην ιστορία του κινηματογράφου.

«Όταν είσαι ο Μικ Τζάγκερ αλλά ο άλλος είναι ο Αλέν Ντελόν», σχολιάζουν χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.