Κοσμος

Οργή των Ισπανών για το βίντεο της Κέιτι Πέρι σε Μνημείo Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

Φέρεται να μην είχε άδεια για τα γυρίσματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Katy Perry:
© EPA/CAROLINE BREHMAN

Κέιτ Πέρι: Οργή των Ισπανών για το βίντεο σε Μνημείo Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO

To νέο μουσικό βίντεο «Lifetimes» μπορεί να βάλει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Kέιτι Πέρι, γνωστή από το «The One That Got Away» σε δύσκολη θέση, αφού οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το φερόμενο ως μη εξουσιοδοτημένο γύρισμα στην Ίμπιζα.

Το Τμήμα Γεωργίας, Αλιείας και Φυσικού Περιβάλλοντος των Βαλεαρίδων Νήσων δήλωσε την Τρίτη ότι η εταιρεία παραγωγής που ήταν υπεύθυνη για την ηχογράφηση του βίντεο της Κέιτι Πέρι στην Ίμπιζα, που φημίζεται για τις παραλίες της και την έντονη νυχτερινή ζωή της, δεν είχε ζητήσει άδεια.

Katy Perry - LIFETIMES (Official Video)

«Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν ξεκινήσει προκαταρκτικές ενέργειες έρευνας», ανέφερε σε ανακοίνωσή του. Αν και μέρος του βίντεο γυρίστηκε στο φυσικό πάρκο Ses Salines, του οποίου οι λόφοι, οι παραλίες και οι αλυκές αποτελούν καταφύγιο για τα πουλιά και άλλα είδη άγριας ζωής, η υπηρεσία δήλωσε ότι δεν υπάρχει υποψία εγκλήματος κατά του περιβάλλοντος, αλλά μάλλον διοικητική παράβαση.

Το Ses Salines είναι ένα φυσικό πάρκο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO που εκτείνεται μεταξύ των νησιών Ίμπιζα και Φορμεντέρα.

Το βίντεο, που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, δείχνει την Πέρι να ταξιδεύει αρχικά με αεροπλάνο και στη συνέχεια με πλοίο στην Ίμπιζα φορώντας ένα ροζ μπλουζάκι με την ένδειξη «Eurotrash», και στη συνέχεια να διασκεδάζει σε μια παραλία και σε νυχτερινά κέντρα με διάφορα μπικίνι και ρούχα.

Πηγή: Reuters

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.