Κοσμος

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που του έκανε τη θανατηφόρα ένεση κεταμίνης

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Μάθιου Πέρι
Πέντε άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης © X/Warner Bros.

Ο προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που του έκανε τη θανατηφόρα ένεση κεταμίνης

Ο επί χρόνια προσωπικός βοηθός του Μάθιου Πέρι ομολόγησε ότι ήταν εκείνος που έδωσε στον πρωταγωνιστή της σειράς «Τα φιλαράκια» την κεταμίνη που προκάλεσε τον θάνατό του, ανακοίνωσαν οι εισαγγελείς την Πέμπτη.

Matthew Perry’s assistant among 5 charged in his death

Ο βοηθός έκανε ενέσεις κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι χωρίς ιατρική εκπαίδευση

Ο Kenny Iwamasa αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης έως και 15 ετών, μετά από μια έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη άλλων τεσσάρων κατηγορουμένων, συμπεριλαμβανομένου ενός γιατρού από το Λος Άντζελες που παρείχε το θανατηφόρο φάρμακο στον ηθοποιό.

Ο βοηθός παραδέχτηκε ότι έκανε επανειλημμένα ένεση κεταμίνης στον Μάθιου Πέρι χωρίς ιατρική εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένης της πραγματοποίησης πολλαπλών ενέσεων στον Πέρι στις 28 Οκτωβρίου 2023, την ημέρα που πέθανε.

Ένας γιατρός, ο Eric Fleming, παραδέχτηκε με τη σειρά του ότι πήρε 25 φιαλίδια κεταμίνης από την επίσης κατηγορούμενη Jasveen Sangha, γνωστή στο Χόλιγουντ ως «Βασίλισσα της Κεταμίνης» και τα έδωσε στον Iwamasa τέσσερις ημέρες πριν από το θάνατο του Πέρι.

Ο Kenny Iwamasa δεν ήταν απλώς δεξί χέρι του ηθοποιού για 25 ολόκληρα χρόνια, αλλά έμενε μαζί του στην έπαυλη του Πέρι στο Μπέβερλι Χιλς. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, John Malakzad, αναγνώρισε τον Iwamasa ως «άτομο που ζούσε με τον Πέρι και τον φρόντιζε».

Είναι άλλωστε εκείνος ο οποίος πιστεύεται ότι ανακάλυψε το άψυχο σώμα του ηθοποιού στο υδρομασάζ στο πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι του στις 28 Οκτωβρίου.

                                                                               

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.