Κοσμος

Νεκρός βρέθηκε ο δικηγόρος των διασημοτήτων

Ο Σαλ Στραζούλο είχε εμπλακεί σε διάφορα σκάνδαλα τα τελευταία χρόνια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρός ο δικηγόρος των διασημοτήτων
© YouTube

Ο Σαλ Στραζούλο, γνωστός και ως δικηγόρος των διάσημων της Νέας Υόρκης εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο αμάξι του

Νεκρός μέσα στο αμάξι του βρέθηκε χθες ο Σαλ Στραζούλο, γνωστός και ως «δικηγόρος των διασημοτήτων» της Νέας Υόρκης, ο οποίος αντιμετώπιζε πολλαπλές ποινικές υποθέσεις που βρίσκονταν σε εξέλιξη επειδή φέρεται να εξαπατούσε ηλικιωμένους πελάτες –και όχι μόνο- αποσπώντας τους  εκατομμύρια δολάρια. Ο Στραζούλο εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο στο αυτοκίνητό του μπροστά από το σπίτι των γονιών του στο Μπρούκλιν το Σάββατο.

Στο πελατολόγιο του 52χρονου δικηγόρου βρίσκονταν μεταξύ άλλων, ο Κρις Μπράουν, η ράπερ Foxy και άλλοι, ενώ ήταν ο δικηγόρος που διανυκτέρευε και δεν αρνείτο ποτέ τις υπηρεσίες του σε όποιον είχε να πληρώσει ακριβά για την υπεράσπισή του. Ταυτόχρονα, ο Στραζούλο ήταν τακτικός «θαμώνας» των tabloids των ΗΠΑ λόγω και της δικής του ταραχώδους προσωπικής ζωής, αλλά και των δικών του ποινικών εμπλοκών σε σκάνδαλα εξαπάτησης.  

Πριν  από λίγο καιρό, ο εισαγγελέας του Μπρούκλιν Έρικ Γκονζάλεζ δήλωσε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, ο Σαλβατόρε Στράζουλο χρησιμοποιούσε τον καταπιστευματικό του λογαριασμό ως σύστημα Ponzi, χρησιμοποιώντας κεφάλαια που έκλεψε από τον έναν πελάτη για να εξοφλήσει τον άλλο, ενώ παράλληλα ξόδευε δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε πολυτελή εστιατόρια και ξενοδοχεία. 

Το ύψος των υπεξαιρεθέντων χρημάτων άγγιζε τα 4 εκ. δολάρια, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε δοσοληψίες και με ανθρώπους του real estate της Νέας Υόρκης. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του δικηγόρου.

Με πληροφορίες από Reuters, New York Post

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.