Κοσμος

Η οικογένεια του Άιζακ Χέιζ ζητά 3 εκατ. δολάρια από τον Ντόναλντ Τραμπ

Για μη εγκεκριμένη χρήση του «Hold On, I'm Coming» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ: Η οικογένεια του Άιζακ Χέιζ ζητά 3 εκατ. δολάρια από την προεκλογική του εκστρατεία για τη μη εγκεκριμένη χρήση τραγουδιού του θρύλου της σόουλ.
Η οικογένεια του Άιζακ Χέιζ ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να πάψει να παίζει το τραγούδι «Hold On, I'm Coming» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του © EPA/Charles Nicholas

Ντόναλντ Τραμπ: Η οικογένεια του Άιζακ Χέιζ ζητά 3 εκατ. δολάρια από την προεκλογική του εκστρατεία για τη μη εγκεκριμένη χρήση τραγουδιού του θρύλου της σόουλ.

Η οικογένεια του εκλιπόντος θρύλου της σόουλ Άιζακ Χέιζ ζήτησε από τον Ντόναλντ Τραμπ να πάψει να παίζει το τραγούδι «Hold On, I'm Coming» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του, επιμένοντας ότι θα πρέπει να καταβάλει 3 εκατ. δολάρια σε δικαιώματα για τη μέχρι τώρα χρήση του.

Ο γιός του Άιζακ Χέιζ έστειλε νομική ειδοποίηση στον Ντόναλντ Τραμπ και την ομάδα του, την οποία δημοσιοποίησε επίσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απειλώντας με αγωγή τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, αν δεν συμμορφωθεί μέχρι τις 16 Αυγούστου.

Ντόναλντ Τραμπ: Η οικογένεια του Άιζακ Χέιζ ζητά 3 εκατ. δολάρια

Η οικογένεια ζητάει 3 εκατομμύρια δολάρια σε δικαιώματα για την επανειλημμένη μη εγκεκριμένη χρήση από την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ του συγκεκριμένου τραγουδιού στο διάστημα από το 2022 ως το 2024.

Στην επιστολή, η οικογένεια Χέιζ αναφέρει πως «ζήτησε επανειλημμένα» από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί το τραγούδι, όμως επικαλείται 134 περιπτώσεις στις οποίες η προεκλογική εκστρατεία του συνέχισε εντούτοις να το χρησιμοποιεί.

Το τραγούδι, γραμμένο από τον Άιζακ Χέιζ και τον Ντέιβιντ Πόρτερ, είχε ερμηνευτεί σε πρώτη εκτέλεση το 1966 από το ντουέτο Sam & Dave. Ο Άιζακ Χέιζ πέθανε στις 10 Αυγούστου 2008.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.