Κοσμος

Γυναικοκτονία στην Τουρκία: Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Προσοχή σκληρές εικόνες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γυναικοκτονία στη Τουρκία: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη πρώην σύζυγό του - Προσοχή σκληρές εικόνες 

Συγκλονισμένη είναι η Τουρκία μετά από τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε την Κυριακή στην περιοχή Taşoluk της συνοικίας Arnavutköy της Κωνσταντινούπολης.

Η γυναικοκτονία κατεγράφη από βίντεο πολιτών που ήταν στα σπίτια τους με τις εικόνες να κάνουν το γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον 40χρονο πρώην σύζυγό της εδώ και δύο χρόνια και εκκρεμούσε η διαδικασία του διαζυγίου τους.

Γυναικοκτονία στην Τουρκία: Πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι την πρώην σύζυγό του στη μέση του δρόμου

Το ζευγάρι συναντήθηκε για την τελετή περιτομής των υιών τους και σύμφωνα με πληροφορίες, λογομάχησαν για την επιμέλεια των παιδιών. Μετά τον καυγά ενώ η γυναίκα περπατούσε για να φύγει από τη συνάντηση, ο σύζυγος άρχισε να την κυνηγαά στο δρόμο με το όπλο που έφερε μαζί του.

Καθώς την πλησίασε, την πυροβολήσε τρεις φορές στο κεφάλι. Ακολούθησαν σκηνές χάους με γυναίκες και παιδιά που βρίσκονταν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους, στη περιοχή της Κωνσταντινούπολης, να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Ο δράστης αρχικά έκανε κίνηση πως θα βάλει τέλος στη ζωή του και απειλούσε όσους ήταν σε κοντινή απόσταση, να μην πλησιάσουν, παραμένοντας πάνω από τη σορό της νεκρής γυναίκας. 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και τελικά ο δράστης ξάπλωσε στο έδαφος και παραδόθηκε. Με το που το έκανε αυτό, αστυνομικοί έτρεξαν προς το μέρος του, αλλά το ίδιο έκαναν και οι γείτονες που πήγαν να τον λιντσάρουν. Αρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν στον αέρα για να τους απομακρύνουν.