Κοσμος

Fabiola Yanez: Η πρώην πρώτη Κυρία της Αργεντινής δείχνει τους μώλωπες μετά από ξυλοδαρμό

Σοκαριστικές φωτογραφίες της Yanez μετά από καυγά με τον πρώην Πρόεδρο Alberto Fernández

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Fabiola Yanez μόλις αποκάλυψε ότι ο πρώην Πρόεδρος της Αργεντινής τη χτυπούσε βάναυσα 

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε η Fabiola Yanez, πρώην σύντροφος του Alberto Fernández, εναντίον του πρώην προέδρου της Αργεντινής, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η πρώην πρώτη κυρία Αργεντινής με μώλωπες στην περιοχή των ματιών και στη δεξιά μασχάλη του βραχίονα της.

Οι εικόνες, που δημοσιεύθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης της Αργεντινής, αντιστοιχούν σε φωτογραφίες που τράβηξε η Fabiola Yanez μετά από καυγά με τον πρώην πρόεδρο της Αργεντινής, Alberto Fernández, στον οποίο τις έστειλε μέσω WhatsApp, κατηγορώντας τον για βία.

Fabiola Yanez: Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας

"Δεν λειτουργεί έτσι, με χτυπάς συνέχεια. Είναι ανήκουστο. Δεν μπορώ να σε αφήσω να μου το κάνεις αυτό, ενώ δεν σου έκανα τίποτα (...) Δεν υπάρχει καμία εξήγηση", έγραψε η Yáñez στον πρώην σύζυγό της. "Δεν μπορώ να σε αφήσω να μου το κάνεις αυτό, ενώ δεν σου έκανα τίποτα", συνεχίζει το μήνυμα που συνοδεύει τις φωτογραφίες με τους μώλωπες.

Σύμφωνα με την αργεντίνικη εφημερίδα La Nación, τα στιγμιότυπα οθόνης της συνομιλίας δείχνουν επίσης την απάντηση της Fernández: "Αλλά σταματήστε να διαφωνείτε. Στο τέλος καταλήγουμε να τσακωνόμαστε για όλους τους άλλους. Σε παρακαλώ. Έλα τώρα.

Η πρώην πρώτη κυρία της Αργεντινής, Fabiola Yanez, καταγγέλλει τον Alberto Fernández για ενδοοικογενειακή βία © El Mundo

Ένα άλλο από τα στιγμιότυπα οθόνης αποκαλύπτει ένα νέο μήνυμα της Yáñez: "Με χτυπάς πάλι. Είσαι τρελός", λέει στον Fernández. "Αισθάνομαι άσχημα", απαντά ο Fernández, στον οποίο η πρώην σύζυγός του επιμένει: "Με χτυπάς τρεις μέρες στη σειρά. Ο πρώην πρόεδρος ανταπαντά αμέσως: "Μου είναι δύσκολο να αναπνεύσω. Σε παρακαλώ, σταμάτα. Αισθάνομαι πολύ άσχημα. Τέλος, απαντά: "Και όταν μου έπιανες τα χέρια, μου άφηνες μελανιές".

Ο Alberto Fernández και η πρώην σύζυγός του Fabiola Yáñez

Η μήνυση κατά του Fernández κατατέθηκε αυτή την Τρίτη ενώπιον του δικαστή Julián Ercolini για φερόμενες πράξεις σωματικής και ψυχολογικής βίας, οι οποίες συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Μετά την κατηγορία, ο δικαστής διέταξε περιοριστικά μέτρα κατά του πρώην προέδρου, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, απαγόρευση εξόδου από την Αργεντινή και απαγόρευση να πλησιάσει σε απόσταση 500 μέτρων το σπίτι της πρώην συντρόφου του. Ζήτησε επίσης ενισχυμένη κράτηση για τον καταγγέλλοντα.

Από την πλευρά του, ο πρώην αρχηγός του κράτους αρνήθηκε τις κατηγορίες εναντίον του. Σε δήλωσή του που αναρτήθηκε στα κοινωνικά του δίκτυα, ο Fernández ανέφερε ότι έμαθε για την καταγγελία του δημοσιογράφου μέσω των μέσων ενημέρωσης.

Προς το παρόν, η Yáñez παραμένει στη Μαδρίτη με τον γιο της, Francisco, όπου μετακόμισε μετά τον χωρισμό του από τον Fernández. Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος έχει επιστρέψει στη γειτονιά Πουέρτο Μαδέρο του Μπουένος Άιρες. Εκεί διαμένει στο διαμέρισμα ενός φίλου του.