Κοσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα δούμε στην Τελετή Λήξης

Ένα preview για την Κυριακή με ιδιαίτερη λάμψη Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα δούμε στην Τελετή Λήξης
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα δούμε στην Τελετή Λήξης © François-Xavier Marit /Getty Images

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα δούμε στην Τελετή Λήξης - Ένα preview για την Κυριακή με ιδιαίτερη λάμψη Χόλιγουντ

Τελικές πρόβες στο Stade de France για τη Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων: Ο Τιερί Ρεμπούλ, διευθυντής των Τελετών Έναρξης και Λήξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, σημείωσε ότι «τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη για το κλείσιμο των Ολυμπιακών Αγώνων την Κυριακή» και υποσχέθηκε ένα «κύμα χαράς».

Η ίδια καλλιτεχνική ομάδα όπως και στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με επικεφαλής τον καλλιτεχνικό διευθυντή Τομά Ζολί, βρίσκεται στο «τιμόνι» αυτής της παράστασης, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) στο Stade de France.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Τι θα δούμε στην Τελετή Λήξης

Η λίστα με τους αναμενόμενους καλλιτέχνες παραμένει μυστική, αλλά τρία μεγάλα ονόματα έχουν ήδη διαρρεύσει στον Τύπο: αυτά του ηθοποιού Τομ Κρουζ και των Γάλλων θρύλων της ηλεκτρονικής μουσικής Air και Phoenix.

«Στην έναρξη, έπρεπε να δώσουμε τον τόνο. Στο τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή την ορμή και να τελειώσουμε τον αγώνα με το ίδιο πνεύμα με αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες, σε αυτό το κύμα χαράς που μας περιβάλλει.

Είχαμε κολοσσιαία πίεση για αυτήν την Τελετή Έναρξης, υπήρχε περισσότερη απαισιοδοξία για το πώς θα μπορούσε να πάει. Τώρα είναι άλλου είδους πίεση, ο κόσμος ανυπομονεί. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό.

Η Τελετή γίνεται σε ένα στάδιο, που είναι πιο παραδοσιακό. Θα έχουμε ακόμα περισσότερο το άγγιγμα και την υπογραφή του Τομά, ο καθένας έχει θέσει τον εαυτό του στην υπηρεσία του. Η παράσταση θα γιορτάσει τις αξίες του Ολυμπισμού, είναι πιο καθολική», τόνισε ο Ρεμπούλ, ενώ μιλώντας για τη στιγμή της Τελετής που η Ολυμπιακή σημαία θα δοθεί στο Λος Άντζελες, στους Αμερικανούς διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων του 2028, είπε:

«Είναι τα 15 λεπτά τους! Το όρισαν, το δημιούργησαν. Εμείς μόνο τους βοηθάμε. Τι να περιμένουμε; Είναι... Χόλιγουντ! Αυτό μπορώ να πω».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.