Κοσμος

Βίντεο από τη στιγμή που τα 7,1 Ρίχτερ χτυπούν την Ιαπωνία

Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σεισμός στην Ιαπωνία: Βίντεο από τη στιγμή των 7,1 Ρίχτερ
Σεισμός στην Ιαπωνία: Βίντεο από τη στιγμή των 7,1 Ρίχτερ © Youtube

Σεισμός στην Ιαπωνία: Βίντεο από τη στιγμή που χτυπούν τα 7,1 Ρίχτερ - Δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα - Προειδοποίηση για τσουνάμι

«Κόβουν την ανάσα» τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη στιγμή που ο σεισμός των 7,1 Ρίχτερ «χτυπά» την Ιαπωνία. Στα βίντεο βλέπουμε κτίρια να σείονται και αντικείμενα να πέφτουν, όσο οι πολίτες αναζητούν ένα ασφαλές σημείο μέχρι να τελειώσει η σεισμική δόνηση. 

Ο σεισμός των 7,1 βαθμών έπληξε σήμερα Πέμπτη (8.8) τη νοτιοδυτική Ιαπωνία, προκαλώντας προειδοποίηση για τσουνάμι στην περιοχή, όπως ανακοίνωσε η Ιαπωνική Μετωρολογική Υπηρσία (JMA), όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις για ζημιές. Πλέον η προειδοποίηση για τσουνάμι ισχύει πλέον μόνο για το νομό Μιγιαζάκι.

Δεν έχουν υπάρξει αναφορές για προβλήματα σε πυρηνικούς σταθμούς μετά τον σεισμό και η κυβέρνηση διεξάγει ελέγχους για ζημιές και θύματα, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Γραμματέας του υπουργικού Συμβουλίου Γιοσιμάσα Χαγιάσι. Ο σεισμός σημειώθηκε στις 4:43 π.μ. (τοπική ώρα, 10:43 ώρα Ελλάδας) στα ανοιχτά του νομού Μιγιαζάκι στο δυτικό μεγάλο νησί Κιούσου, ανακοίνωσε η JMA.

Σεισμός στην Ιαπωνία: Η στιγμή των 7,1 Ρίχτερ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.