Κοσμος

Snoop Dogg: Παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα για τον σχολιασμό των Ολυμπιακών Αγώνων

Η συμφωνία με το NBC και η αποκάλυψη επιχειρηματία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Snoop Dogg με ρούχα αγώνων ιππασίας
Snoop Dogg: Παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; © EPA / CAROLINE BREHMAN

Snoop Dogg: Παίρνει 500.000 δολάρια τη μέρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες; - Η συμφωνία με το NBC και η αποκάλυψη επιχειρηματία

«Φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον Snoop Dogg να παίρνει 500.000 δολάρια την ημέρα, προκειμένου να προωθήσει τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Snoop Dogg έχει συνάψει συμφωνία με το NBC, για να σχολιάζει στιγμές από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, κάτι που φαίνεται ότι κοστίζει αρκετά χρήματα στο δίκτυο. Τα σενάρια για την ακριβοπληρωμένη παρουσία του Snoop Dogg στο Παρίσι αυξήθηκαν όταν ο Henry McNamara - ένας από τους νεαρούς επιχειρηματίες με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο σύμφωνα με το Forbes - υποστήριξε ότι άκουσε από στέλεχος του NBC ότι ο Snoop Dogg λαμβάνει περίπου 500.000 δολάρια κάθε μέρα για να έχει τον ρόλο του σχολιαστή. 

Εκτιμάται ότι για 16 ημέρες στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα λάβει 8 εκατομμύρια δολάρια. O Snoop Dogg δεν έχει πάρει θέση για τις φήμες και όσα υποστήριξε ο Henry McNamara. Πάντως, και στους Ολυμπιακούς του Τόκιο, ο Snoop Dogg μαζί με τον Κέβιν Χαρτ παρείχαν σχολιασμό μέσω streaming στο Peacock.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.