Κοσμος

«Επικίνδυνα φιλελεύθερος εξτρεμιστής»: Το επιτελείο Τραμπ επιτίθεται στον Τιμ Γουόλζ

Ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότα θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αμερικανικές εκλογές: «Επικίνδυνα φιλελεύθερο εξτρεμιστή» χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τιμ Γουόλζ, υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις.
Στην αντεπίθεση το επιτελείο Τραμπ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Τιμ Γουόλζ ως αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις © EPA/Justin Lane

Αμερικανικές εκλογές: «Επικίνδυνα φιλελεύθερο εξτρεμιστή» χαρακτηρίζει ο Ντόναλντ Τραμπ τον Τιμ Γουόλζ, υποψήφιο αντιπρόεδρο της Κάμαλα Χάρις.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε «επικίνδυνα φιλελεύθερο εξτρεμιστή» τον Τιμ Γουόλζ, αφότου ανακοινώθηκε ότι ο Δημοκρατικός κυβερνήτης της Μινεσότα θα είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος της Κάμαλα Χάρις στις εκλογές του Νοεμβρίου.

H προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στον Τιμ Γουόλζ, επιχειρώντας να κατακεραυνώσει την πολιτική ατζέντα που ακολούθησε ως κυβερνήτης της Μινεσότα.

Επίθεση Τραμπ στην προοδευτική ατζέντα Χάρις - Γουόλζ

Από τότε που οι Δημοκρατικοί της Μινεσότα εξασφάλισαν τη νομοθετική εξουσία στις εκλογές του 2022, ο Γουόλζ υπέγραψε μια σειρά προοδευτικών νομοσχεδίων που προστατεύουν την πρόσβαση στις αμβλώσεις, επεκτείνοντας τους ελέγχους ιστορικού για την αγορά όπλων και νομιμοποιώντας τη μαριχουάνα για ψυχαγωγικούς σκοπούς.

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η φιλελεύθερη Κάμαλα Χάρις από το Σαν Φρανσίσκο θέλει για υποψήφιο σύντροφό της τον επίδοξο κάτοικο Δυτικής Ακτής Τιμ Γουόλζ - ο Γουόλτζ πέρασε τη διακυβέρνησή του προσπαθώντας να αναμορφώσει τη Μινεσότα κατ' εικόνα της Χρυσής Πολιτείας», δήλωσε η Κάρολιν Λέβιτ, εκπρόσωπος Τύπου της εκστρατείας του Τραμπ.

Special Report: Kamala Harris picks Minnesota Gov. Tim Walz as running mate

»Από την πρόταση δικής του ατζέντας για την απαλλαγή από τον άνθρακα μέχρι την πρόταση αυστηρότερων προτύπων εκπομπών για τα αυτοκίνητα με καύσιμο φυσικό αέριο και την υιοθέτηση πολιτικών που επιτρέπουν σε καταδικασμένους κακοποιούς να ψηφίζουν, ο Γουόλζ έχει εμμονή με τη ευρεία διάδοση της επικίνδυνα φιλελεύθερης ατζέντας της Καλιφόρνια.

»Αν ο Γουόλζ δεν λέει στους ψηφοφόρους την αλήθεια, θα την πούμε εμείς: όπως και η Κάμαλα Χάρις, ο Τιμ Γουόλζ είναι ένας επικίνδυνα φιλελεύθερος εξτρεμιστής και το όνειρό τους είναι ο εφιάλτης κάθε Αμερικανού», καταλήγει η ανακοίνωση.

(Με πληροφορίες του Guardian)

Διαβάστε ακόμη → Τι πρέπει να ξέρουμε για τον Τιμ Γουόλζ, τον υποψήφιο αντιπρόεδρο της Χάρις

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.