Κοσμος

Οι Bon Iver θα ανοίξουν προεκλογική συγκέντρωση της Κάμαλα Χάρις στο Ουισκόνσιν

Στο πλευρό της υποψήφιας των Δημοκρατικών το αμερικανικό indie folk συγκρότημα

Newsroom
8’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Κάμαλα Χάρις: Οι Bon Iver θα συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας των Δημοκρατικών στο Ουισκόνσιν - Οι μουσικοί που στηρίζουν την καμπάνια της

Η Κάμαλα Χάρις πρόκειται να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Ω Κλαιρ του Ουισκόνσιν αύριο και θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της.

Μαζί με την Κάμαλα Χάρις θα είναι το αμερικανικό indie folk συγκρότημα Bon Iver, τα μέλη του οποίου είναι από το Ω Κλαιρ.

H Κάμαλα Χάρις στο Ουισκόνσιν με τους Bon Iver

«Οι Bon Iver συμμετέχουν επειδή γνωρίζουν ότι οι αξίες της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις είναι αξίες του Ουισκόνσιν. Ο τραγουδιστής Τζάστιν Βερνόν θα συνοδεύεται από τους Σον Κάρεϊ και Μάικλ Λιούις για να τιμήσουν την πολιτεία που οι δύο από τους δύο αποκαλούν πατρίδα και όπου ιδρύθηκαν οι Bon Iver», αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών της εκστρατείας.

Η συγκέντρωση θα είναι η δεύτερη στο πλαίσιο της περιοδείας «Battleground State Tour» της Χάρις, με πρώτο σταθμό τη Φιλαδέλφεια.

Τις επόμενες μέρες η υποψήφια των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ θα βρεθεί στο Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Τζόρτζια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα.

Στηρίζει την Κάμαλα Χάρις η αμερικανική μουσική σκηνή

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις έχει ήδη κάνει τη μουσική σημαντική πτυχή της καμπάνιας της.

Σε πρόσφατη συγκέντρωση στην Ατλάντα, εκδήλωσαν την υποστήριξή τους στο πρόσωπό της οι ράπερ Megan Thee Stallion και Quavo.

Έχει επίσης λάβει «το χρίσμα» της Charli XCX, ενώ soundtrack των ομιλιών της αποτελεί το «Freedom» της Beyoncé.