Κοσμος

Ξενοδοχείο στο Παρίσι «έδιωξε» τη Σερένα Γουίλιαμς από το εστιατόριο του

Η απάντηση στη σπουδαία αθλήτρια

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σερένα Γουίλιαμς: Ξενοδοχείο στο Παρίσι την έδιωξε από το εστιατόριο - Η απάντηση στη σπουδαία αθλήτρια

Η Σερένα Γουίλιαμς υποστηρίζει ότι γνωστό ξενοδοχείο στο Παρίσι δεν της επέτρεψε την πρόσβαση στο εστιατόριο του, παρότι ήταν άδειο.

Η Σερένα Γουίλιαμς εξέφρασε την οργή της με μία ανάρτηση στο X, υποστηρίζοντας ότι το ξενοδοχείο «The Peninsula» ήταν άδειο όταν το επισκέφθηκε, όμως, οι υπεύθυνοι τής αρνήθηκαν την πρόσβαση στην ταράτσα, όπου υπάρχει το εστιατόριο τους. «Μου αρνήθηκαν την πρόσβαση στην ταράτσα για να φάω σε ένα άδειο εστιατόριο σε ένα από τα ωραιότερα μέρη.Πάντα υπάρχει η πρώτη φορά».

Η απάντηση του ξενοδοχείου στη Σερένα Γουίλιαμς

Μάλιστα, το ξενοδοχείο απάντησε στην ανάρτηση της Σερένα Γουίλιαμς, υποστηρίζοντας ότι όλα τα τραπέζια είναι ρεζερβέ. «Αγαπητή κυρία Γουίλιαμς, παρακαλούμε δεχτείτε τη βαθύτατη συγγνώμη μας για την απογοήτευση που αντιμετωπίσατε απόψε. Δυστυχώς, το μπαρ στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου μας ήταν όντως πλήρως κλεισμένο και τα μόνα κενά τραπέζια που είδατε, ανήκαν στο γκουρμέ εστιατόριό μας, L'Oiseau Blanc, το οποίο ήταν ρεζερβέ. Είναι πάντα τιμή μας να σας υποδεχόμαστε και θα είναι πάντα τιμή μας να σας καλωσορίσουμε ξανά. The Peninsula Paris», γράφει το ξενοδοχείο.