Κοσμος

Επιφανείς Ρεπουμπλικανοί ανακοίνωσαν ότι στηρίζουν την Κάμαλα Χάρις

Ξεχωρίζει το όνομα του Τσάκ Χέιγκελ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάμαλα Χάρις: Κλείνει την ψαλίδα από τον Ντόναλντ Τραμπ σε σειρά δημοσκοπήσεων - Τα ποσοστά στις αμφιταλαντευόμενες πολιτείες και η ώθηση των νέων ψηφοφόρων.
© EPA/Leslie Plaza Johnson

Kάμαλα Χάρις: Επιφανείς Ρεπουμπλικανοί ανακοίνωσαν ότι την στηρίζουν 

Η εκστρατεία της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις ξεκίνησε την καμπάνια «Ρεπουμπλικάνοι για τη Χάρις» με περισσότερες από 25 υπογραφές, συμπεριλαμβανομένων πρώην υπουργών, καθώς και πρώην κυβερνήτων και νομοθετών. 

Η εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις ανακοίνωσε την Κυριακή ότι η πρώην εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου του Τραμπ Στέφανι Γκρίσαμ και η Ολίβια Τρόι, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρώην αντιπροέδρου Μάικ Πενς, υποστήριξαν επίσης τη Χάρις.

Ο Τσάκ Χέιγκελ, Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής από τη Νεμπράσκα και υπουργός Άμυνας, και ο Λαχούντ, βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος από το Ιλινόις και υπουργός Μεταφορών, υπηρέτησαν και οι δύο υπό τον πρώην πρόεδρο Ομπάμα.

«Ενθαρρύνω άλλα στελέχη της διοίκησης Τραμπ που είδαν τον τύραννο για τον οποίο δουλέψαμε στο γραφείο να μιλήσουν και να συμπαραταχθούν με την Καμάλα Χάρις αυτόν τον Νοέμβριο για να διατηρήσουμε την ακεραιότητα στον Λευκό Οίκο και να διασφαλίσουμε τη δημοκρατία για τη χώρα μας», ανέφερε η Γκρίσαμ.

Οι «Ρεπουμπλικάνοι για τον Χάρις» θα επικεντρωθούν στην ενεργοποίηση ανθρώπων του κόμματος «ώστε να μιλήσουν στους φίλους και την οικογένειά τους για τη σημασία της ψήφου για τον αντιπρόεδρο», όπως αναφέρεται σχετικά. 

Στήριξη έδωσαν και οι πρώην κυβερνήτες του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μπιλ Γουέλντ (Μασαχουσέτη), Κριστίν Τοντ Γουίτμαν (Ν.Τζ.) και Τζιμ Έντγκαρ (Ιλ.), ανακοίνωσε η εκστρατεία την Κυριακή.

Πηγή: The Hill

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.