Κοσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου

Δεν αποκαλείται άδικα το Παρίσι η πόλη του έρωτα!

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μετά το χρυσό δέχθηκε πρόταση γάμου - Δεν αποκαλείται άδικα το Παρίσι η πόλη του έρωτα!

Οι Huang Ya Qiong και Zheng Siwei από την Κίνα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό μπάντμιντον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, νικώντας τους Jeong Na-eun και Kim Won-ho από τη Νότια Κορέα σε δύο σετ. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η μέρα θα γινόταν καλύτερη από εκεί και πέρα, αλλά ο φίλος της Huang, ο Liu Yuchen, είχε άλλες ιδέες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου

Καθώς η Huang και ο Zheng έφευγαν από το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Liu περίμενε με λουλούδια. Η Huang Ya Qiong δέχτηκε τα λουλούδια έκπληκτη και στη συνέχεια ο Liu έβγαλε ένα δαχτυλίδι και γονάτισε για να του κάνει πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ο Liu βρίσκεται στο Παρίσι εκπροσωπώντας την Κίνα στο διπλό ανδρών. Αυτός και ο συμπαίκτης του Ou Xuanyi είναι 3-1 στον όμιλο. Ο Liu κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όταν είχε παρτενέρ τον Li Junhui. Όπως ταιριάζει, ο Huang και η Zheng πήραν επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό διπλό το 2020.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη πρόταση γάμου στους αγώνες του Παρισιού, καθώς δύο αθλητές από την Αργεντινή αρραβωνιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, υπήρξε η σύζυγος του Ryan Murphy που έκανε μια αποκάλυψη φύλου μετά την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου. Είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να παντρευτεί πραγματικά κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης.