Κοσμος

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου

Δεν αποκαλείται άδικα το Παρίσι η πόλη του έρωτα!

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου © EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μετά το χρυσό δέχθηκε πρόταση γάμου - Δεν αποκαλείται άδικα το Παρίσι η πόλη του έρωτα!

Οι Huang Ya Qiong και Zheng Siwei από την Κίνα κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο μικτό διπλό μπάντμιντον στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, νικώντας τους Jeong Na-eun και Kim Won-ho από τη Νότια Κορέα σε δύο σετ. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η μέρα θα γινόταν καλύτερη από εκεί και πέρα, αλλά ο φίλος της Huang, ο Liu Yuchen, είχε άλλες ιδέες.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Πρώτα πήρε το χρυσό και εν συνεχεία δέχθηκε πρόταση γάμου

Καθώς η Huang και ο Zheng έφευγαν από το βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Liu περίμενε με λουλούδια. Η Huang Ya Qiong δέχτηκε τα λουλούδια έκπληκτη και στη συνέχεια ο Liu έβγαλε ένα δαχτυλίδι και γονάτισε για να του κάνει πρόταση γάμου και εκείνη είπε το πολυπόθητο «ναι».

Ο Liu βρίσκεται στο Παρίσι εκπροσωπώντας την Κίνα στο διπλό ανδρών. Αυτός και ο συμπαίκτης του Ou Xuanyi είναι 3-1 στον όμιλο. Ο Liu κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όταν είχε παρτενέρ τον Li Junhui. Όπως ταιριάζει, ο Huang και η Zheng πήραν επίσης το ασημένιο μετάλλιο στο μικτό διπλό το 2020.

Αυτή είναι στην πραγματικότητα η δεύτερη πρόταση γάμου στους αγώνες του Παρισιού, καθώς δύο αθλητές από την Αργεντινή αρραβωνιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες. Στη συνέχεια, υπήρξε η σύζυγος του Ryan Murphy που έκανε μια αποκάλυψη φύλου μετά την κατάκτηση ενός χάλκινου μεταλλίου. Είναι μόνο θέμα χρόνου μέχρι κάποιος να παντρευτεί πραγματικά κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.