Κοσμος

Ο ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι θα ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ

«Αν μου ζητηθεί, θα κάνω προεκλογική εκστρατεία γι' αυτήν χωρίς δισταγμό»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ
Ο ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ, Φρεντ Τραμπ δηλώνει υποστηρικτής της Κάμαλα Χάρις © Χ/ABC7NY

Ο ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε ότι θα ψηφήσει την Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των ΗΠΑ

Ο Φρεντ Τραμπ, ο τρίτος, ανιψιός του Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σε συνέντευξή του την περασμένη Τρίτη πως στηρίζει και πρόκειται να ψηφίσει την Κάμαλα Χάρις. Μάλιστα, είπε πως εάν του ζητηθεί θα κάνει προεκλογική εκστρατεία για εκείνη, «χωρίς δισταγμό».

Fred Trump III chooses Kamala Harris over his Uncle Donald Trump here’s why !

«Πιστεύω στις πεποιθήσεις πάνω από την πολιτική και χωρίς αμφιβολία, οι πολιτικές πεποιθήσεις της Κάμαλα Χάρις είναι αυτές που υποστηρίζω», είπε σε συνέντευξή του στην εκπομπή The View. «Έτσι θα ψηφίσω την Κάμαλα Χάρις. Και εάν μου ζητηθεί, θα κάνω προεκλογική εκστρατεία γι’ αυτήν χωρίς δισταγμό», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Φρεντ Τραμπ: «Κάθε οικογένεια έχει τον τρελό θείο της»

Ο Φρεντ Τραμπ και η αδελφή του, Μαίρη, έχουν ασκήσει έντονη κριτική στον θείο τους. Σε συνέντευξή του στο ABC News νωρίτερα την Τρίτη, χαρακτήρισε τον τρόπο που έκανε τα πράγματα ο πρώην πρόεδρος «περίπλοκο και μερικές φορές σκληρό».

«Και μέσα σε κάθε οικογένεια, οι άνθρωποι το γνωρίζουν αυτό, οι οικογένειες είναι περίπλοκες. Κάθε οικογένεια έχει τον τρελό θείο της», δήλωσε στην εκπομπή Good Morning America. «Ο θείος μου ο Ντόναλντ είναι τρελός. Και έχει βάλει το στίγμα του στην ιστορία της οικογένειας».

Ο Φρεντ Τραμπ προωθούσε το νέο του βιβλίο, «All in the Family: The Trumps and How We Got This Way», το οποίο περιλαμβάνει «ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ» για την οικογένεια Τραμπ και την περίπλοκη σχέση του πατέρα του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Έμεινα έκπληκτος με τις δηλώσεις του Ντόναλντ Τραμπ»

Κατά τη διάρκεια μίας επίσκεψής του στο Οβάλ Γραφείο, ο Φρεντ Τραμπ ισχυρίστηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ πρότεινε στα άτομα με αναπηρία «να πεθάνουν». Είπε ότι κάτι αντίστοιχο συνέβη και σε μία τηλεφωνική τους επικοινωνία με θέμα τον γιο του Φρεντ Τραμπ ο οποίος έχει αναπηρία.

«Χωρίς δισταγμό, [ο Τραμπ] είπε: ο γιος σου δεν σε αναγνωρίζει. Άφησέ τον να πεθάνει και μετακόμισε στη Φλόριντα», δήλωσε ο Φρεντ Τραμπ. «Η απάντησή μου ήταν: όχι, Ντόναλντ. Με αναγνωρίζει».

«Έμεινα έκπληκτος. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσατε να ακούσετε κάτι τέτοιο και να μην εκπλαγείτε», πρόσθεσε. «Αλλά αυτό έχει γίνει. Είναι λυπηρό».

Fred Trump Alleges Uncle Donald Trump Made Disparaging Comments About Disabled Son | The View

Ο σύμβουλος επικοινωνίας του Ντόναλντ Τραμπ, Στίβεν Τσανγκ, διέψευσε τους ισχυρισμούς του Φρεντ Τραμπ με δήλωσή του στο The Hill.

«Πρόκειται για εντελώς κατασκευασμένα και εντελώς ψεύτικα νέα της υψηλότερης τάξης», δήλωσε. «Είναι αποκρουστικό ένα ψέμα τόσο εξόφθαλμα αηδιαστικό να μπορεί να τυπωθεί στα μέσα ενημέρωσης. Όποιος γνωρίζει τον πρόεδρο Τραμπ ξέρει ότι δεν θα χρησιμοποιούσε ποτέ τέτοιες εκφράσεις και ψευδείς ιστορίες όπως αυτή».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.