Κοσμος

Έλον Μασκ και Νικολάς Μαδούρο έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ

Η κόντρα στο Twitter, οι απειλές και το μεγάλο έπαθλο

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Έλον Μασκ
Ο Έλον Μασκ © EPA/JUSTIN LANE

Έλον Μασκ και Νικολάς Μαδούρο έδωσαν ραντεβού στο ρινγκ - Η κόντρα στο Twitter, οι απειλές και το μεγάλο έπαθλο

Η νέα μεγάλη κόντρα του διαδικτύου φαίνεται πως δημιουργήθηκε και είναι μεταξύ του Έλον Μασκ και του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο.

Ο Μαδούρο την περασμένη εβδομάδα κέρδισε για τρίτη φορά της εκλογές, εν μέσω σοβαρών καταγγελιών για νοθεία. Μεταξύ των ανθρώπων που τον κατηγορούν, και ο Έλον Μασκ, ο οποίο αναφερόμενος στις εκλογές και τη νίκη του Μαδούρο έγραψε για μία «μεγάλη εκλογική απάτη».

Μάλιστα, έκανε retweet στην ανάρτηση του προέδρου της Αργεντινής, Χαβιέρ Μιλέι, που έγραψε: «Μαδούρο φύγε! Στη Βενεζουέλα επέλεξαν να δώσουν τέλος στη κομμουνιστική δικτατορία του Νικολάς Μαδούρο. Τα δεδομένα δείχνουν συντριπτική νίκη της αντιπολίτευσης και ο κόσμος περιμένει να αναγνωρίσεις την ήττα έπειτα από χρόνια σοσιαλισμού, μιζέριας, παρακμής και θανάτου».

Τα post που έκανε ο Μασκ, ωστόσο, δεν έμειναν απαρατήρητητα αλλά ούτε και αναπάντητα από τον ίδιο τον Μαδούρο, ο οποίος αποκάλεσε τον δισεκατομμυριούχο «απειλή για τη Βενεζουέλα» και τον κάλεσε να παλέψουν.

«Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργούν μια εικονική πραγματικότητα και ποιος ελέγχει την εικονική πραγματικότητα; Ο νέος μας μεγάλος εχθρός, ο διάσημος Έλον Μασκ», είπε ο Μαδούρο και πρόσθεσε: «Θέλεις να παλέψουμε; Ας το κάνουμε. Έλον Μασκ, είμαι έτοιμος, δεν σε φοβάμαι. Ας παλέψουμε, όπου θέλεις».

Για να λάβει φυσικά την θετική απάντηση του Έλον Μασκ.

Ποιο θα είναι, όμως, το έπαθλο της νίκης; Ο Έλον Μασκ το σκέφτηκε εξαιρετικά αφού αν κερδίσει ο ίδιος, έγραψε σε ανάρτησή του ο Μαδούρο οφείλει να παραιτηθεί. Αν όμως κερδίσει ο Μαδούρο, ο Μασκ υπόσχεται να τον στείλει μια δωρέαν βόλτα… στον Άρη.

Μάλιστα, ο Μασκ δεν στάθηκε εκεί και έκανε κι άλλες προκλητικές αναρτήσεις, στις οποίες έλεγε ότι ο Μαδούρο «θα δειλιάσει» και δεν θα κατέβει στον αγώνα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.