Κοσμος

Halsey: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Halsey: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει
Halsey: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει © EPA

Halsey: Αποκάλυψε ότι παραλίγο να πεθάνει - Η ανάρτηση της τραγουδίστριας

Στην αποκάλυψη πως παραλίγο να χάσει τη ζωή της, μετά τη μάχη που έδωσε με τον λύκο και μια σπάνια διαταραχή των Τ-κυττάρων προχώρησε η Halsey.

Συγκεκριμένα, η Halsey προχώρησε στην προσωπική εξομολόγηση με τους θαυμαστές της μέσω μιας ανάρτησης στο Tumblr την Τρίτη 30 Ιουλίου, καθώς παραδέχτηκε ότι μετάνιωσε που επέστρεψε στον χώρο της μουσικής μετά από πολύ μίσος που δέχτηκε στο διαδίκτυο.

«Δεν πρόκειται να κάνω τίποτα που δεν με κάνει ευτυχισμένη πια. Δεν μπορώ να το αντέξω πνευματικά. Όταν αρρώστησα, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν να γίνω καλά για να μπορέσω να επιστρέψω και να γίνω ξανά μέρος αυτού, αλλά δεν ξέρω καν τι είναι αυτό πια και θέλω να συρθώ σε μια τρύπα και μετανιώνω που επέστρεψα», ανέφερε στην ανάρτησή της ενώ σε άλλο σημείο σημείωσε πως αισθάνεται ότι οι δικοί της θαυμαστές είναι «πιο κακοί» με εκείνην «από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο στον πλανήτη».

«Παλιά ήταν μόνο μια μειοψηφία που ήταν απαίσια με μένα και τώρα φαίνεται ότι η πλειοψηφία έχει μείνει εδώ μόνο για να λέει περιστασιακά τη γνώμη της για το πόσο με μισεί ή πόσο απαίσια είμαι», πρόσθεσε.

halsey

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.