Κοσμος

«Ooh la la»: Viral το φιλί του Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού

«Αυτό δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ» γράφουν οι χρήστες στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Oudéa-Castéra  φιλάει τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν
Η Γαλλίδα Υπουργός Αθλητισμού Oudéa-Castéra φιλάει τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν © JOEL MARKLUND/ΕΡΑ

Τα σχόλια στα social media μετά το φιλί του Εμανουέλ Μακρόν με τη Γαλλίδα υπουργό Αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν απαθανατίστηκε να μοιράζεται μια στενή, σφικτή αγκαλιά με την υπουργό αθλητισμού Amélie Oudéa-Castéra κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Oudéa-Castéra  φιλάει τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν
© ΕΡΑ/JOEL MARKLUND

Η Oudéa-Castéra ξέρει πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για εκείνη

Η Oudéa-Castéra, όπως φαίνεται στη φωτογραφία κρατάει το πίσω μέρος του κεφαλιού του Εμανουέλ Μακρόν καθώς τον φιλάει στο μάγουλο και ενώ κρατιούνται αγκαλιά, ενώ ο Γάλλος πρωθυπουργός Γκαμπριέλ Ατάλ φαίνεται να κοιτάζει κάπως αμήχανα.

Το γαλλικό περιοδικό Madame Figaro, έκανε λόγο για ένα «περίεργο φιλί», επισημαίνοντας ότι η υπουργός «ξέρει σαφώς πώς να κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για εκείνη». Γράφει το γαλλικό περιοδικό: «Μετά την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, η πίεση έφυγε, δίνοντας τη θέση της στην ευφορία. Σε μια έκρηξη χαράς, η υπουργός αθλητισμού Amélie Oudéa-Castera και ο πρόεδρος Μακρόν φιλήθηκαν. Το φιλί προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση».

Tα σχόλια για το φιλί Μακρόν με την υπουργό Αθλητισμού

Εν τω μεταξύ, οι διαδικτυακοί σχολιαστές έσπευσαν να επισημάνουν τον στενό εναγκαλισμό μεταξύ των δύο.  «Τι είναι αυτό το φιλί ανάμεσα στην Oudéa και τον Μακρόν;», έγραψε κάποιος στα social και κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Δεν θα αρέσει στην Μπριζίτ».

«Γαμώτο αυτή είναι μια περίεργη αγκαλιά», «Ooh la la», «Βρίσκω αυτή τη φωτογραφία άσεμνη, δεν είναι αντάξια ενός προέδρου και ενός υπουργού», ήταν κάποια ακόμη σχόλια.

Άλλοι πάντως δεν βρήκαν τίποτα κακό στην αγκαλιά αυτή σημειώνοντας ότι είναι γνωστός ο χαιρετισμός των Γάλλων με τα δύο φιλιά.

Η Oudéa-Castéra προκάλεσε αίσθηση νωρίτερα αυτό το μήνα όταν βούτηξε στον ποταμό Σηκουάνα σε μια προσπάθεια να πείσει τον κόσμο ότι ο ποταμός είναι κατάλληλος για τους αθλητές. Παρόλα αυτά, ένας αριθμός αγώνων χρειάστηκε ήδη να αναβληθεί λόγω ανησυχιών για την ποιότητα του νερού. 

Οι ανησυχίες για την καθαριότητα οδήγησαν στην αναβολή του τριάθλου ανδρών την Τρίτη, με τους υπεύθυνους να ελπίζουν ότι το κολυμβητικό τμήμα θα διεξαχθεί σύντομα μετά από καθαρισμό.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.