Κοσμος

Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε δάσος της Ινδίας - Έδειξε ως δράστη τον πρώην σύζυγό της

Το σημείωμα που έγραψε στους αστυνομικούς μετά τη διάσωσή της - Αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο
Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο © Youtube

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο σε δάσος - Το σημείωμα στους αστυνομικούς 

Αλυσοδεμένη σε δέντρο σε δάσος στην Ινδία βρέθηκε 50χρονη Αμερικανίδα. Η Lalita Kayi Kumar διασώθηκε όταν ένας βοσκός άκουσε τις κραυγές της το βράδυ του Σαββάτου. 

Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση ως απόπειρα δολοφονίας της 50χρονης από τον πρώην σύζυγό της, αφού η ίδια τον δείχνει ως δράστη, με σημείωμα που έγραψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Με βάση το σημείωμα που έγραψε η γυναίκα στο νοσοκομείο της Ινδίας, έχει σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του πρώην συζύγου της με τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, πράξη που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ή την προσωπική ασφάλεια άλλων και παράνομο περιορισμό σύμφωνα με την Bharatiya Nyaya Sanhita (BNS). Η 50χρονη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. 

Ινδία: Αμερικανίδα βρέθηκε αλυσοδεμένη σε δέντρο - Έρευνες για την υπόθεση

Σύμφωνα με το Independent, η 50χρονη Αμερικανίδα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στη γειτονική πολιτεία Γκόα. Η γυναίκα δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση στις αρχές, ενώ δεν είναι γνωστό το για πόσο χρονικό διάστημα μπορεί να είχε παραμείνει δεμένε στο δέντρο, ενώ τις προηγούμενες ημέρες την περιοχή έπληττε βροχόπτωση.  «Διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα, η οποία φαίνεται να έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, διέμενε επίσης στην Γκόα για αρκετό καιρό. Προσπαθούμε να μάθουμε με ποιον είχε επαφή τους τελευταίους μήνες», πρόσθεσε ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνά την υπόθεση. 

Η γυναίκα φαίνεται να μην έχει φάει εδώ και αρκετές ημέρες. Ο σύζυγος, το όνομα του οποίου δεν αποκαλύφθηκε από τους αξιωματούχους, φέρεται να κατάγεται από το Ταμίλ Ναντού. Ο επιθεωρητής δασών Vikas Padve είπε στην εφημερίδα The Hindu ότι ενώ οι γιατροί είπαν στις αρχές ότι τα πάει «καλά», «δεν μπορεί να μιλήσει και παραμένει υπό παρακολούθηση», είπε ο κ. Padve. 

Το θύμα πιστεύεται ότι ζούσε στην Ινδία τα τελευταία δέκα χρόνια, ανέφεραν οι Hindustan Times, επικαλούμενοι αξιωματούχους του τοπικού αστυνομικού τμήματος. Οι αρχές έστειλαν μια ομάδα ερευνητών στο Ταμίλ Ναντού και την Γκόα για να εντοπίσουν τους συγγενείς της.

Με πληροφορίες από Independent

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.