Κοσμος

Σε κατάσταση σοκ η Τέιλορ Σουίφτ μετά τη δολοφονία δύο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

Η ανάρτηση της διάσημης τραγουδίστριας

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σε κατάσταση σοκ η Τέιλορ Σουίφτ μετά τη δολοφονία δύο παιδιών σε εκδήλωση χορού με θέμα την ίδια

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Τέιλορ Σουίφτ, μετά τη φονική επίθεση που σημειώθηκε τη Δευτέρα 29/07 στο Σάουθπορτ της Αγγλίας, όπου διεξαγόταν εκδήλωση χορού και γιόγκα με θέμα την ίδια.

Τέιλορ Σουίφτ: Είμαι εντελώς σοκαρισμένη

Σύμφωνα με τη βρετανική αστυνομία, δύο παιδιά σκοτώθηκαν σε μια «άγρια επίθεση με μαχαίρι» σε μάθημα χορού στο Hart Space, ενώ εννέα παιδιά παραμένουν τραυματισμένα, εκ των οποίων τα έξι είναι πολύ σοβαρά.

Κρίσιμη θεωρείται επίσης η κατάσταση και δύο ενήλικων τραυματιών, σύμφωνα με τη Σερένα Κένεντι, την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ.

Η τραγουδίστρια την 30η Ιουλίου, ανέβασε στους επίσημους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μία ανακοίνωση στην οποία δήλωσε:

«Είμαι εντελώς σοκαρισμένη. Η απώλεια της ζωής και της αθωότητας και το φρικτό τραύμα που προκλήθηκε σε όλους όσοι ήταν εκεί, στις οικογένειες και στους πρώτους που ανταποκρίθηκαν. Αυτά ήταν απλά μικρά παιδιά σε ένα μάθημα χορού. Δεν ξέρω πώς να μεταφέρω τα συλλυπητήριά μου σε αυτές τις οικογένειες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την αστυνομία του Μέρσεϊσαϊντ, ένοπλοι αστυνομικοί συνέλαβαν ένα 17χρονο ύποπτο και κατέσχεσαν ένα μαχαίρι στα βόρεια του Λίβερπουλ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο έφηβος κατάγεται από το Μπανκς, ένα χωριό κοντά στο Σάουθπορτ.

«Μητέρες ούρλιαζαν καθώς το περιστατικό έμοιαζε με σκηνή από ταινία τρόμου»

Ένας ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης, ο οποίος ήταν ένας από τους ανθρώπους που κάλεσαν την αστυνομία, δήλωσε ότι το περιστατικό στο Σάουθπορτ ήταν σαν «σκηνή από ταινία τρόμου».

Σύμφωνα με το Sky News, ο Colin Parry, δήλωσε ότι αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

«Οι μητέρες ήρθαν εδώ και ούρλιαζαν. Ήταν σαν σκηνή από ταινία τρόμου», σημείωσε.

Με τη σειρά της, η υπουργός Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Ιβέτ Κούπερ, δήλωσε ότι είναι «βαθιά ανήσυχη» για το περιστατικό και πρόσθεσε: «Όλες μου οι σκέψεις είναι με τις οικογένειες και τους αγαπημένους των θυμάτων».