Κοσμος

Ρωσία: 23χρονη έπεσε γυμνή στο κενό την πρώτη νύχτα του γάμου της

Βουτιά θανάτου από τον 15ο όροφο

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ρωσία: 23χρονη έπεσε γυμνή στο κενό την πρώτη νύχτα του γάμου της - Βουτιά θανάτου από τον 15ο όροφο

Τραγικό θάνατο βρήκε 23χρονη στη Ρωσία. Η νεαρή γυναίκα έπεσε γυμνή στο κενό από ύψος 50 μέτρων την πρώτη νύχτα του γάμου της. 

Σύμφωνα με τη The Sun, η 23χρονη Ksenia Vodyanitskaya έπεσε από το παράθυρο στο διαμέρισμά της στον 15ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη στη Ρωσία. Στο διαμέρισμα έμενε με τον 24χρονο σύζυγό της, Konstantin. Λίγες ώρες νωρίτερα, η 23χρονη είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες από τον γάμο της, όπου πόζαρε χαρούμενη. 

Ρωσία: Ο σύζυγος της 23χρονης ενημέρωσε τις αρχές για την πτώση της στο κενό

Ο σύζυγος της Ksenia ήταν εκείνος που ενημέρωσε τις αστυνομικές αρχές για την πτώση της 23χρονης στο κενό. Ο Konstantin αρνήθηκε οποιονδήποτε ρόλο στην πτώση της Ksenia. Ο σύζυγος της 23χρονης δεν συνελήφθη, αφού ο θάνατος της νεαρής γυναίκας ερευνάται ως ατύχημα. 

Η Ksenia Vodyanitskaya είχε πρόσφατα αποφοιτήσει από το Κρατικό Πανεπιστήμιο Κτηνιατρικής της Αγίας Πετρούπολης. Ήταν ενθουσιασμένη με τον γάμο της και ήδη είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από την τελετή. Η Ksenia Vodyanitskaya και ο σύζυγός της είχαν επιστρέψει από το γλέντι του γάμου τους, που πραγματοποιήθηκε σε εστιατόριο της πόλης. Στην τελετή είχαν δώσει το παρών στενοί φίλοι και λίγοι συγγενείς.

«Φίλοι είπαν ότι το ζευγάρι ήταν ευτυχισμένο στον γάμο του» ανέφερε η εφημερίδα Moskovsky Komsomolets. «Μαρτυρίες φίλων και συγγενών δείχνουν ότι δεν υπήρχαν σοβαρά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού. Ο νεαρός αγαπούσε ειλικρινά τη σύζυγό του και απλά δεν μπορούσε να της κάνει κακό. Είναι σίγουροι οι φίλοι της Ksenia», ανέφερε το δημοσίευμα.