Κοσμος

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τον Τζέι Ντι Βανς για τις «άτεκνες γατομάνες»

Τι είπε ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος για τον αντιπρόεδρό του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέι Ντι Βανς και Ντόναλντ Τραμπ
Τζέι Ντι Βανς και Ντόναλντ Τραμπ © EPA/DAVID MAXWELL

Ντόναλντ Τραμπ: Υπερασπίστηκε τον Τζέι Ντι Βανς για τις δηλώσεις του - Τι είπε ο Ρεπουμπλικανός πρώην πρόεδρος για τον αντιπρόεδρό του

Ο Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τα παλαιότερα σχόλια του Τζει Ντι Βανς για τις «άτεκνες κυρίες με γάτες», λέγοντας ότι απλώς προσπαθούσε να δείξει πόσο πολύ εκτιμά την οικογένεια.

Τα σχόλια του Βανς το 2021, με τα οποία επέκρινε την αντιπρόεδρο Καμάλα Χάρις και άλλους Δημοκρατικούς ως «ένα μάτσο άτεκνες γατομάνες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους», ήρθαν ξανά στην επιφάνεια αφού ο Ντόναλντ Τραμπ επέλεξε τον γερουσιαστή του Οχάιο ως υποψήφιο σύντροφό του νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Τα σχόλια προκάλεσαν αντιδράσεις και προειδοποιήσεις από ορισμένους πολιτικούς αναλυτές ότι θα μπορούσαν να κοστίσουν στην εκστρατεία του Τραμπ πολύτιμες ψήφους σε μια εκλογική αναμέτρηση.

«Μεγάλωσε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα οικογενειακή κατάσταση και αισθάνεται ότι η οικογένεια είναι καλή. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι κακό στο να το λέει αυτό», δήλωσε ο Τραμπ σε συνέντευξή του στο Fox News που προβλήθηκε τη Δευτέρα.

Ο Τραμπ, ωστόσο, ξεκαθάρισε πως δεν δίνει μεγαλύτερη αξία στους ανθρώπους με οικογένειες ενώ αναφέρθηκε και στην απόπειρα δολοφονίας εναντίον του σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια στις αρχές του μήνα, καθώς το FBI συνεχίζει να ερευνά τα κίνητρα του δράστη, του 20χρονου Τόμας Κρουκς.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι θα συναντηθεί με το FBI αυτή την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα και αξιωματούχοι του FBI δήλωσαν ότι η αστυνομία είχε παρατηρήσει τον άνδρα που προσπάθησε να δολοφονήσει τον Τραμπ περισσότερο από μία ώρα πριν από τους πυροβολισμούς της 13ης Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια και τράβηξε μια φωτογραφία για να τη μοιραστεί με άλλους αστυνομικούς.

«Ο δράστης αναγνωρίστηκε από τις αρχές επιβολής του νόμου ως ύποπτο πρόσωπο», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Κέβιν Ρότσεκ, ειδικός πράκτορας επικεφαλής της υπηρεσίας του FBI στο Πίτσμπουργκ, κατά την ενημέρωση για την έρευνα της υπηρεσίας σχετικά με την απόπειρα δολοφονίας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.