Κοσμος

Βρετανία: Δύο νεκρά παιδιά από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ - 11 oι τραυματίες

Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Δύο νεκρά παιδιά από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ - 11 oι τραυματίες
Βρετανία: Δύο νεκρά παιδιά από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ - 11 oι τραυματίες © EPA/ADAM VAUGHAN

Βρετανία: Δύο νεκρά παιδιά από την επίθεση στο Σάουθπορτ - Τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα

Δύο παιδιά σκοτώθηκαν και άλλοι έντεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο Σάουθπορτ της Βρετανίας, ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Για την επίθεση στο βορειοδυτικό μέρος της Βρετανίας, έχει συλληφθεί ένας 17χρονος που κατηγορείται για ανθρωποκτονία και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

2 children dead, 9 injured in UK stabbing attack

Βρετανία: Δύο νεκρά παιδιά από την επίθεση με μαχαίρι στο Σάουθπορτ - 11 oι τραυματίες

Οι εννέα από τους τραυματίες είναι παιδιά και τα έξι από αυτά νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Κρίσιμη θεωρείται επίσης η κατάσταση και των δύο ενήλικων τραυματιών, σύμφωνα με τη Σερένα Κένεντι, την εκπρόσωπο της αστυνομίας του Μέρσεϊσάιντ.

Νωρίτερα οι αρχές ανέφεραν ότι τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα και ότι η επίθεση δεν σχετίζεται με τρομοκρατία.

Ο ιδιοκτήτης τοπικής επιχείρησης Colin Parry ήταν ένας από τους ανθρώπους που κάλεσαν την αστυνομία, δήλωσε ότι το περιστατικό στο Southport ήταν σαν «σκηνή σε ταινία τρόμου», σύμφωνα με το PA Media.

Ο Parry είπε ότι πίστευε ότι πολλά νεαρά κορίτσια είχαν μαχαιρωθεί. «Οι μητέρες έρχονται εδώ τώρα και ουρλιάζουν. Είναι σαν σκηνή από ταινία τρόμου», δήλωσε ο Parry,

Ο Βρετανός βουλευτής που εκπροσωπεί το Σάουθπορτ, Πάτρικ Χέρλεϊ, δηλώνει ότι ήταν «βαθιά ανήσυχος» για το «περιστατικό».

«Ελπίζω για την καλύτερη δυνατή έκβαση για τα θύματα που επλήγησαν. Οι σκέψεις μου απευθύνονται σε όλους τους πληγέντες, στους αγαπημένους τους και σε ολόκληρη την κοινότητα», δήλωσε

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.