Κοσμος

Κάμαλα Χάρις: «Τι του λέμε του Τραμπ;» - Το Tik Tok με τον Λανς Μπας των NSYNC

Οι επιδόσεις της υποψήφιας των Δημοκρατικών στη πλατφόρμα που αγαπούν οι νεαρές ηλικίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Κάμαλα Χάρις ένωσε τις δυνάμεις της με το πρώην μέλος των NSYNC και να το αποτέλεσμα

Ήταν θέμα χρόνου να αποκτήσει λογαριασμό στο Tik Tok η Κάμαλα Χάρις, όπως θέμα χρόνου ήταν και το να αποκτήσει περισσότερους από τρία εκατομμύρια followers. Και φυσικά σ’ αυτή τη διαδικτυακή εκστρατεία και το ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα προς τα νεανικά κοινά, η Χάρις αυτή τη φορά είχε σύμμαχο, το πρώην μέλος του ποπ συγκροτήματος NSYNC, Λανς Μπας.

Μαζί, έφτιαξαν ένα βιντεάκι, το οποίο έχει ως μουσική υπόκρουση ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια των NSYNC, το Bye Bye, γνωστό και από το θρυλικό βίντεο κλιπ με τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και τους άλλους του συγκροτήματος. Και φυσικά, αυτός ο αποχαιρετισμός της Χάρις απευθύνεται στον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ και νυν υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρεία, Ντόναλντ Τραμπ.

Τι βλέπουμε σ’ αυτό το βίντεο;

Τον Μπας να κρατά το κινητό και να ρωτά τη Χάρις: «Έι Καμάλα, τι θα πούμε στον Ντόναλντ Τραμπ τον Νοέμβριο;» και η Χάρις απαντάει «Bye, bye, bye», ενώ κάπου στο βάθος παίζει και το ομώνυμο hit από το μακρινό 2000.  

Σημειώνεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του λογαριασμού @KamalaHarris - η ομάδα της αντιπροέδρου έχει δημοσιεύσει τέσσερα βίντεο. Το πρώτο, διάρκειας μόλις οκτώ δευτερολέπτων, παρουσίαζε τη Χάρις, με τον εικονολήπτη να ρωτά «Κυρία αντιπρόεδρε, είστε στο TikTok;».

«Λοιπόν, άκουσα πρόσφατα ότι ήμουν στη σελίδα For You (συνιστώμενα βίντεο), οπότε σκέφτηκα να μπω κι εγώ», απάντησε η Harris. Την ίδια στιγμή, τις τελευταίες εβδομάδες, το TikTok έχει κατακλυστεί από memes με αποσπάσματα παλαιότερων συνεντεύξεων της Κάμαλα Χάρις.

Όπως επισημαίνεται σε διάφορα ΜΜΕ, όλο αυτό είναι πολύ ωραίο και φρέσκο, μέχρι να αποφασίσει να αντεπιτεθεί –και ενδεχομένως με κάτι εξαιρετικά οδυνηρό- η ομάδα διαχείρισης των social media του Τραμπ...

ΠΗΓΗ: Independent