Κοσμος

«Είστε τόσο αφοσιωμένοι στα όνειρά σας!»: Το μήνυμα της Σελίν Ντιόν στους αθλητές μετά την εκπληκτική ερμηνεία της

Η κορυφαία τραγουδίστρια έκλεισε με τρόπο μαγικό την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Σελίν Ντιόν: Το μήνυμα στους αθλητές  μετά την εκπληκρική ερμηνεία της - Η κορυφαία τραγουδίστρια έκλεισε με τρόπο μαγικό την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Η Σελίν Ντιόν ήταν αναμφίβολα μία από τις εκείνες τις στιγμές που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό και όσους είχαν την ευκαιρία να την ακούσουν από κοντά στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι. Η μεγάλη επιστροφή της τραγουδίστριας, που εδώ και χρόνια υποφέρει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου, που της προκαλεί διάφορα προβλήματα κινητικότητας και λειτουργικότητας, ερμήνευσε ζωντανά τον « Ύμνο στην Αγάπη» της Εντίθ Πιάφ (L'hymne a l'amour).

Συγκίνηση προκάλεσε όχι μόνο η ερμηνεία της Σελίν Ντιόν αλλά και το μήνυμα που μοιράστηκε με το κοινό της στο Instagram μετά την τελετή: «Ήταν τιμή μου που ερμήνευσα απόψε, στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στο Παρίσι, και είμαι γεμάτη χαρά που επέστρεψα σε μια από τις αγαπημένες μου πόλεις!

»Πάνω απ’ όλα, χαίρομαι που τίμησα αυτούς τους εκπληκτικούς αθλητές, με τις ιστορίες τους, ιστορίες θυσίας και αποφασιστικότητας, πόνου και επιμονής. Όλοι εσείς είστε τόσο αφοσιωμένοι στα όνειρά σας και είτε επιστρέψετε στην πατρίδα σας με ένα μετάλλιο ελπίζω και μόνο το γεγονός ότι είστε εδώ να είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Πρέπει να είστε πάρα πολύ περήφανοι, ξέρουμε πόσο σκληρά δουλέψαμε για να είστε οι καλύτεροι των καλύτερων. Παραμείνετε συγκεντρωμένοι και συνεχίστε τον αγώνα, η καρδιά μου είναι μαζί σας!».

Παρακολουθήστε ξανά την υπέροχη ερμηνεία της Σελίν Ντιόν: