Κοσμος

Η μαγική Σελίν Ντιόν τραγούδησε τον «Ύμνο στην Αγάπη» και καθήλωσε τον πλανήτη

Έκλεισε την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σελίν Ντιόν: Η μαγική ερμηνεία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων
Σελίν Ντιόν: Η μαγική ερμηνεία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων © Χ

Σελίν Ντιόν: Η μαγική ερμηνεία στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Δείτε τη μοναδική καλλιτέχνη

H Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων θα γίνεται θέμα συζήτησης για πολύ καιρό. Το σίγουρο είναι ότι οι Γάλλοι πρωτοτύπησαν με την πρώτη πλωτή παρέλαση των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου διέσχισαν τον Σηκουάνα με πλωτά και το άναμμα της φλόγας σε αερόστατο, σε έναν ιπτάμενο βωμό που φώτιζε όλο το Παρίσι και όχι μόνο το Ολυμπιακό Στάδιο της πόλης. Αυτή όμως που κατάφερε με σιγουριά να φωτίσει όχι μόνο το Παρίσι αλλά ολόκληρο τον πλανήτη και τα εκατομμύρια των τηλεθεατών που παρακολουθούσαν την Τελετή Έναρξης ήταν μία. Η Σελίν Ντιόν.

Με μία ερμηνεία καθηλωτική η μοναδική Σελίν Ντιόν που δίνει τη δική της μάχη με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει έκλεισε την τελετή έναρξης των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια φανερά συγκινημένη μάγεψε ξανά με τη φωνή της, τραγουδώντας από τον πρώτο όρο του Πύργου του Άιφελ και τους Ολυμπιακούς κύκλους. Το κομμάτι που ερμήνευσε είναι «ο Ύμνος στην Αγάπη» της Εντίθ Πιάφ (L'hymne a l'amour).

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2zshxucmim9)

Η Καναδή σούπερ σταρ αναμενόταν να τραγουδήσει ένα ντουέτο με τη Lady Gaga, αλλά αντί γι’ αυτό τραγούδησε σόλο για να κορυφώσει την τελετή έναρξης. Η επιστροφή της Σελίν Ντιόν ήρθε ενάμιση χρόνο αφότου αναγκάστηκε να περιορίσει την παγκόσμια περιοδεία της μετά τη διάγνωση του συνδρόμου Stiff Person Syndrome (SPS). Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που προκαλεί σπασμούς των μυών και είχε επηρεάσει τη φωνή της.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σελίν Ντιόν είχε τραγουδήσει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ατλάντα το 1996.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.