Κοσμος

Σινέντ Ο' Κόνορ: Το κέρινο ομοίωμα της αποσύρθηκε από το μουσείο του Δουβλίνου μετά από αντιδράσεις

Tι είπε ο αδελφός της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σινέντ Ο' Κόνορ: Το κέρινο ομοίωμα της αποσύρθηκε από το μουσείο του Δουβλίνου μετά από αντιδράσεις
© Julien Behal/National Wax Museum

Σινέντ Ο' Κόνορ: Το κέρινο ομοίωμα της αποσύρθηκε από το μουσείο του Δουβλίνου μετά από αντιδράσεις

Το μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του Δουβλίνου αποσύρει μια φιγούρα της Σινέντ Ο' Κόνορ εν μέσω επικρίσεων από την οικογένειά της και μέλη του κοινού ότι «δεν της έμοιαζε καθόλου».

Πολλοί αντέδρασαν με σοκ όταν η κέρινη φιγούρα της Σινέντ Ο' Κόνορ παρουσιάστηκε την Πέμπτη. Η ομάδα του μουσείου συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής και αποφάσισε να αποσύρει το κέρινο ομοίωμα της Ιρλανδής τραγουδίστριας, παραδεχόμενη ότι «μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο» και δεσμευόμενη να δημιουργήσει μια «πιο ακριβή αναπαράσταση».

Ο αδελφός της δήλωσε ότι σοκαρίστηκε όταν το είδε για πρώτη φορά στο διαδίκτυο και είπε ότι δεν της έμοιαζε «καθόλου».

Μιλώντας στην εκπομπή Liveline του RTÉ Radio την Παρασκευή, αφού ανακοινώθηκε ότι η φιγούρα θα αποσυρθεί, είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί ότι ένα κέρινο ομοίωμα της αδελφής του επρόκειτο να αποκαλυφθεί αυτή την εβδομάδα.

«Όταν το είδα χθες στο διαδίκτυο σοκαρίστηκα. Σκέφτηκα ότι έμοιαζε με κάτι μεταξύ κούκλας και κάτι από τα Thunderbirds. Νόμιζα ότι η Σινέντ θα της άρεσε πολύ να δείχνει ωραία και αν υποτίθεται ότι ήταν μια αναπαράσταση της όταν έκανε το Nothing Compares 2 U, απλά δεν της έμοιαζε καθόλου. Νομίζω ότι ήταν απαίσιο».

Ο διευθυντής του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν μακροχρόνιος φίλος της  τραγουδίστρια , ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια. Είπε ότι ο γλύπτης του μουσείου κέρινων ομοιωμάτων, PJ Heraghty, παρέδωσε τη φιγούρα το βράδυ πριν από τα αποκαλυπτήριά της.

«Όταν έριξα μια ματιά στο άγαλμα, μπήκα μέσα για να το εγκαινιάσω και όταν το είδα, δεν είχα την αίσθηση που έχω συνήθως από τη φανταστική δουλειά του PJ», δήλωσε στο Liveline.

Πηγή: The Guardian

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.