Κοσμος

Βρετανία: Αντιδράσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό άνδρα από αστυνομικό

Τον πάτησε στο κεφάλι - Τι δείχνει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Αντιδράσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό άνδρα από αστυνομικό - Τον πάτησε στο κεφάλι
Βρετανία: Αντιδράσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό άνδρα από αστυνομικό - Τον πάτησε στο κεφάλι

Βρετανία: Αντιδράσεις για τον άγριο ξυλοδαρμό άνδρα από αστυνομικό - Τον πάτησε στο κεφάλι - Τι δείχνει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Βρετανία ο άγριος ξυλοδαρμός ενός άνδρα από αστυνομικό που τον πάτησε στο κεφάλι κατά τη σύλληψή του στο αεροδρόμιο του Μάνστεστερ.

Συγκεκριμένα, το εν λόγω περιστατικό που συνέβη στη Βρετανία αποτυπώθηκε σε βίντεο, το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου και δείχνει την στιγμή που ο αστυνομικός χτύπησε στο κεφάλι τον άνδρα ενώ αυτός βρισκόταν ακινητοποιημένος στο έδαφος και λίγο αργότερα χτύπησε και έναν δεύτερο άνδρα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο ο αναπληρωτής διευθυντης της αστυνομίας του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο αστυνομικός που φαίνεται στο βίντεο «απομακρύνθηκε από τα επιχειρησιακά του καθήκοντα» με το Sky News να μεταδίδει ότι ο ένστολος δεν τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

«Το βίντεο είναι πραγματικά σοκαριστικό. Η χρήση τέτοιας βιας κατά τη διάρκεια μιας σύλληψης είναι ασυνήθιστη και προκαλεί προβληματισμό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Τρίτης. Οι αστυνομικοί ενημέρωθηκαν για επίθεση στον Terminal 2 του αεροδρομίου του Μάντσεστερ. Αμέσως, μετέβησαν στο σημείο και κατά τη διάρκεια της επιχειρήσης σύλληψης του άνδρα, τρεις αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με μια εξ αυτών να παθαίνει κάταγμα στη μύτη.

Για το περιστατικό έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.