Κοσμος

Αιχμηρή απάντηση του υπουργού Μεταφόρων Πιτ Μπούτιτζετζ στον Βανς για τους «άτεκνους»

O υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ επιτέθηκε στην Κάμαλα Χάρις επειδή δεν έχει παιδιά

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αιχμηρή απάντηση του υπουργού Μεταφόρων Πιτ Μπούτιτζετζ στον Βανς για τους «άτεκνους»
© EPA/DAVID MAXWELL

Πιτ Μπούτιτζετζ: Απάντηση στον Τζέι Ντι Βανς για τους «άτεκνους»

Ο υπουργός Μεταφορών Πιτ Μπούτιτζετζ αντεπιτέθηκε στον γερουσιαστή Τζέι Ντι Βανς, ο οποίος επιλέχθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα ως υποψήφιος σύντροφος του πρώην προέδρου Trump, για τα σχόλια που έκανε στο παρελθόν σχετικά με «άτεκνα» πρόσωπα εντός του Δημοκρατικού Κόμματος.

«Το πραγματικά θλιβερό είναι ότι το είπε αυτό αφού ο Τσέιστεν και εγώ είχαμε περάσει μια αρκετά σπαρακτική αποτυχία στο ταξίδι μας για υιοθεσία», δήλωσε ο Πιτ Μπούτιτζετζ, ο οποίος έχει πλέον δίδυμα, την Τρίτη στην εκπομπή «The Source» του CNN.

«Δεν μπορούσε να το ξέρει αυτό, αλλά ίσως γι' αυτό δεν πρέπει να μιλάτε για τα παιδιά άλλων ανθρώπων», είπε στην παρουσιάστρια στη συνέντευξη, την οποία ανέδειξε το Mediaite.

Στο παλαιότερο απόσπασμα, το οποίο ήρθε πρόσφατα στην επιφάνεια, ο Βανς επισήμανε εξέχουσες προσωπικότητες του Δημοκρατικού Κόμματος -μεταξύ των οποίων ο Μπούτιτζετζ, η αντιπρόεδρος Χάρις και η βουλευτής Αλεξάντρια Οκάζιο-Κορτέζ (D-N.Y.)- λέγοντας ότι «ολόκληρο το μέλλον των Δημοκρατικών ελέγχεται από ανθρώπους χωρίς παιδιά». «Και πώς είναι λογικό να έχουμε παραδώσει τη χώρα μας σε ανθρώπους που δεν έχουν πραγματικά άμεσο συμφέρον σε αυτήν;». Βανς είπε στο κλιπ.

«Και δεν πρόκειται για τα παιδιά του, ούτε για τα δικά μου παιδιά, ούτε για την οικογένεια του αντιπροέδρου», δήλωσε. «Αφορά τη δική σας οικογένεια, τις οικογένειες των ανθρώπων, των οποίων η ευημερία θα εξαρτηθεί από το αν θα πάμε σε ένα μέλλον με επικεφαλής κάποιον σαν την Καμάλα Χάρις, ο οποίος επικεντρώνεται στην επέκταση της ευημερίας, της ελευθερίας, της ευημερίας των οικογενειών μας». Και πρόσθεσε: «Ή, θέλετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν σε μια χώρα που θα ορίζεται από την επιστροφή στο χάος, τις αλληλοκατηγορίες και τη σκληρότητα που ήταν το σήμα κατατεθέν της εποχής Τραμπ;».

Τhe Hill

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.