Κοσμος

Ο Τζέι Ντι Βανς αποκάλεσε την Κάμαλα Χάρις: «Άτεκνη γατoμάνα»

Το κλιπ άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο, με τη Χίλαρι Κλίντον να το μοιράζεται σε ανάρτησή της στο X

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Τζέι Ντι Βανς: Επιτέθηκε στην Κάμαλα Χάρις επειδή δεν έχει παιδιά 

Τα σχόλια που έκανε το 2021 ο Τζέι Ντι Βανς αμφισβητώντας την ηγεσία της αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις επειδή δεν έχει βιολογικά παιδιά επανήλθαν στην επιφάνεια, δοκιμάζοντας τον συντηρητικό γερουσιαστή στις πρώτες μέρες της προεκλογικής του εκστρατείας ως μέλος του προεδρικού ψηφοδελτίου των Ρεπουμπλικάνων.

Κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητας του Τζέι Ντι Βανς για τη Γερουσία στο Οχάιο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News ότι «ουσιαστικά διοικούμαστε σε αυτή τη χώρα μέσω των Δημοκρατικών» και αναφέρθηκε σε αυτούς ως «ένα μάτσο άτεκνες γατομάνες που είναι δυστυχισμένες με τις δικές τους ζωές και τις επιλογές που έχουν κάνει και έτσι θέλουν να κάνουν δυστυχισμένη και την υπόλοιπη χώρα». Είπε ότι σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται η Χάρις και η βουλευτής των ΗΠΑ Αλεξάντρια Οκάσιο-Κορτέζ, Δημοκρατική της Νέας Υόρκης.

Το κλιπ άρχισε να διαδίδεται στο διαδίκτυο, με τη Χίλαρι Κλίντον να το μοιράζεται την Τρίτη σε ανάρτησή της στο X και να προσθέτει σαρκαστικά «τι φυσιολογικός, σχετικός τύπος που σίγουρα δεν μισεί τις γυναίκες που έχουν ελευθερίες».

Το σχόλιο που ανακυκλώθηκε μπορεί να είναι ένα σημάδι των προβλημάτων του ψηφοδελτίου του GOP να προσελκύσει τις γυναίκες ψηφοφόρους, και στο θέμα των αναπαραγωγικών δικαιωμάτων. Ακολουθεί την εκρηκτική είσοδο στην κούρσα της Χάρις, η οποία εξασφάλισε την υποστήριξη αρκετών αντιπροσώπων για να γίνει η επίσημη υποψήφια σε λιγότερο από 32 ώρες, αφού ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν τερμάτισε την προσπάθεια επανεκλογής του. Θέτει επίσης κάποιους από τους φόβους που εκφράστηκαν από στρατηγικούς ότι ο Τραμπ πήρε πολιτικό ρίσκο επιλέγοντας έναν υποψήφιο αντιπρόεδρος που βρίσκεται στο Κογκρέσο λιγότερο από δύο χρόνια και είναι σε μεγάλο βαθμό αδοκίμαστος σε μεγαλύτερη σκηνή, όπως σχολιάζει το AP.

Πηγή: AP