Κοσμος

«Ο κακοποιητής μου ήταν στο κοινό»: Η Miss Kansas 2024 αποκάλυψε ότι είναι επιζώσα ενδοοικογενειακής βίας

Το μήνυμα που έστειλε η Alexis Smith από τα καλλιστεία

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Miss Kansas επιζώσα ενδοοικογενειακής βίας, ο θύτης της στο κοινό - Το μήνυμα που έστειλε η Alexis Smith από τα καλλιστεία

Η Alexis Smith, επιζώσα ενδοοικογενειακής βίας, στέφθηκε τον Ιούνιο Miss Kansas 2024 και δεν δίστασε να μιλήσει ανοιχτά από τη σκηνή των καλλιστείων για τον κακοποιητή της, ένα πρόσωπο που - όπως αποκάλυψε - την ημέρα που έλαβε τη διάκριση, καθόταν στο κοινό. 

Μάλιστα, όταν η Alexis Smith κλήθηκε να κάνει τις πρώτες της δηλώσεις για τη σημασία που έχει για εκείνη ο τίτλος της Miss Kansas 2024, η νεαρή γυναίκα είπε: «Κάποιοι από εσάς με είδατε συναισθηματικά φορτισμένη, γιατί ο θύτης μου είναι εδώ σήμερα. Αλλά αυτό δεν θα με εμποδίσει να είμαι σε αυτή τη σκηνή και να είμαι πλέον η Miss Kansas, επειδή εγώ και η κοινότητά μου αξίζουμε υγιείς σχέσεις».

H Miss Kansas, Alexis Smith, επιζώσα ενδοοικογενειακής βίας - Η εξομολόγησή της

Έναν μήνα μετά τη στέψη της, η Miss Kansas, Alexis Smith, δημοσίευσε ένα απόσπασμα από τις δηλώσεις της στο προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο μιλά για το όραμά της. Το μοντέλο εξομολογήθηκε ότι κάθε γυναίκα στην οικογένειά της «είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας», αλλά και ότι η ίδια υπήρξε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. 

«Εκμεταλλεύτηκα τον Οργανισμό Miss Kansas, ο οποίος εστιάζει πραγματικά στην ενδυνάμωση των γυναικών. Και εγώ, είμαι μια γυναίκα που χρειαζόταν αυτή την ενδυνάμωση σε όλη μου τη ζωή, υπήρξα παρατηρητής της ενδοοικογενειακής βίας, θύμα, επιζήσασα και τώρα έχω την ευκαιρία όχι μόνο να μοιραστώ την ιστορία μου σε τόσο μεγάλη κλίμακα, αλλά και να βοηθήσω», είπε η Alexis Smith.