Κοσμος

Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους

Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άγριος καβγάς σε μπαρ της Μαγιόρκα με οικογένεια Ρομά να επιτίθεται σε εργαζόμενους

Μαγιόρκα: Άγριος καβγάς σε μπαρ μεταξύ Ρομά και εργαζομένων - Πώς ξεκίνησε το επεισόδιο

Ένα σοβαρό επεισόδιο συνέβη σε παραθαλάσσιο κλαμπ στη Μαγιόρκα της Ισπανίας, όταν ένας μεθυσμένος πελάτης που του ζητήθηκε να αποχωρήσει από τον χώρο επιτέθηκε στους εργαζόμενους και κάλεσε την οικογένειά του για υποστήριξη, προκαλώντας μαζική συμπλοκή που άφησε πολλούς τραυματίες.

Τα πλάνα που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνουν άνδρες χωρίς μπλούζες, με μαγιό, να επιτίθενται με μπουνιές στο προσωπικό του beach-bar El Peñon στην Μαγιόρκα και να εκτοξεύουν καρέκλες, σκαμπό και διάφορα αντικείμενα πάνω από τα κεφάλια τους.

Πώς ξεκίνησε ο καυγάς στο beach bar στηνν Μαγιόρκα

Ο τσακωμός ξεκίνησε από έναν πελάτη και έναν υπάλληλο, που παρά τις προσπάθειες κάποιων να ηρεμήσουν την κατάσταση, συνέχισαν να τσακώνονται και σύντομα πολλοί άλλοι άρχισαν να εμπλέκονται στον καβγά. Οι παρευρισκόμενοι ακούγονται να ουρλιάζουν καθώς ο καβγάς συνεχίζεται, ενώ και το προσωπικό φαίνεται να ρίχνει καρέκλες για να αμυνθεί. Ακούγονται επίσης φωνές που ζητούν από κάποιον να καλέσει την αστυνομία.

Το επεισόδιο έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου, όταν μέλη του προσωπικού του παραθαλάσσιου κλαμπ στην Πάλμα της Μαγιόρκας συγκρούστηκαν με έναν μεθυσμένο επισκέπτη που εκδιώχθηκε λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.

Ο άνδρας και η οικογένειά του φαίνεται να γιόρταζαν σε ένα πάρτι δίπλα στο μπαρ, όταν ο ίδιος και κάποιοι συγγενείς του μπήκαν στον χώρο για να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Ο άνδρας, που σύμφωνα με τα τοπικά μέσα αναγνωρίστηκε ως Ρομά, είχε αρχίσει να ενοχλεί τους άλλους πελάτες και το προσωπικό πριν του ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη να αποχωρήσει.

Αντί να φύγει, ο άνδρας αντέδρασε βίαια στο αίτημα του ιδιοκτήτη και κάλεσε την οικογένειά του για ενίσχυση, με αποτέλεσμα η κατάσταση να ξεφύγει. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Diaro de Mallorca, αρκετά άτομα που επιχείρησαν να παρέμβουν τραυματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένου ενός εργαζόμενου που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι από σκαμπό του μπαρ.

Τρεις Ισπανοί, ηλικίας 48, 42 και 43 ετών, συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για βίαιη συμπεριφορά, επίθεση και απειλές θανάτου.

Επιπλέον, προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στον χώρο, όπως σπασμένα έπιπλα, πιάτα και γυαλιά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.