Κοσμος

Ποιος είναι ο Peter Kay, ο πλουσιότερος κωμικός του Ηνωμένου Βασιλείου

Δεύτερος στη λίστα είναι ο Stephen Merchant και ακολουθεί ο Ricky Gervais

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ο Peter Kay
O Peter Kay είναι ο πλουσιότερος κωμικός του Ηνωμένου Βασιλείου © Χ/PowerofParker

Ποιος είναι ο Peter Kay, ο πλουσιότερος κωμικός του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο Peter Kay, ο πλουσιότερος κωμικός του Ηνωμένου Βασιλείου αποκαλύφθηκε με δημοσιοποίηση νέας λίστας.

BEST OF Peter Kay's STAND UP | Comedy Compilation

Peter Kay: Με εκτιμώμενη περιουσία 34,6 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από το Companies House, η εφημερίδα The Sun συνέταξε τη λίστα των 10 πλουσιότερων κωμικών του Ηνωμένου Βασιλείου, στην πρώτη θέση της οποίας βρίσκεται ο Peter Kay με εκτιμώμενη περιουσία 34,6 εκατομμυρίων αγγλικών λιρών.

Η περιουσία του κωμικού πιστεύεται ότι ενισχύθηκε από την περιοδεία του, η οποία συνεχίζεται μέχρι τον Δεκέμβριο του 2025.

Δεύτερος στη λίστα ήταν ο Stephen Merchant με περιουσία 26,2 εκατομμύρια αγγλικές λίρες και ακολουθούν ο Ricky Gervais με τον οποίο συνδημιούργησε τη σειρά The Office, με 25,8 εκατομμύρια αγγλικές λίρες. Στη λίστα περιλαμβάνονται οι Russell Howard, Jack Whitehall και John Bishop.

Ένας από τους πιο αγαπημένους κωμικούς της Βρετανίας, ο Peter Kay, επέστρεψε στην stand-up κωμωδία μετά από δώδεκα χρόνια.

«Είναι καλό να επιστρέφω σε αυτό που μου αρέσει περισσότερο, τη stand-up κωμωδία» ανέφερε ο Βρετανός κωμικός, ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος τονίζοντας ότι οι άνθρωποι χρειάζονται το γέλιο τώρα περισσότερο από ποτέ.

Η περιοδεία του Peter Kay το 2010 εξακολουθεί να κατατάσσεται επίσημα στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες ως η περιοδεία κωμωδίας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών με 1,2 εκατομμύρια θεατές.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.