Κοσμος

Γιον Βόιτ κατηγορεί την κόρη του Αντζελίνα Τζολί: Επηρεάζεται πολύ από αντισημίτες

Ο βετεράνος του Χόλιγουντ είναι από τους γνωστότερους υπέρμαχους του Τραμπ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Γιον Βόιτ: Κατηγορεί την «προπαγάνδα» για την απόφαση της Αντζελίνα Τζολί να υποστηρίξει την Παλαιστίνη

Ο Γιον Βόιτ διαφωνεί με την απόφαση της κόρης του Αντζελίνα Τζολί να υποστηρίξει τους Παλαιστίνιους πρόσφυγες εν μέσω της επίθεσης του Ισραήλ στη Γάζα.

«Έχει εκτεθεί στην προπαγάνδα», δήλωσε στο μέσο. «Έχει επηρεαστεί από αντισημίτες». Η Άντζι έχει σχέση με τον ΟΗΕ και της έχει αρέσει να μιλάει για τους πρόσφυγες. Αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι πρόσφυγες», πρόσθεσε ο Γιον Βόιτ σε συνέντευξή του στο Variety.

Ο ισχυρισμός του έρχεται λίγες ημέρες αφότου το ανώτατο δικαστήριο των Ηνωμένων Εθνών δήλωσε ότι η κατοχή των παλαιστινιακών εδαφών από το Ισραήλ είναι παράνομη και ζήτησε τον τερματισμό της, όπως αναφέρει το Associated Press. Το δικαστήριο χαρακτήρισε την κατοχή του Ισραήλ ως «κατάχρηση του καθεστώτος του».

Στη συνέντευξη, ο Βόιτ απαξίωσε τις γνώσεις τηςγια τα παγκόσμια ζητήματα, λέγοντας στο Variety: «Η Άντζι, νομίζω ότι δεν ήταν διαθέσιμη σε αυτές τις πληροφορίες, επειδή στο Χόλιγουντ οι άνθρωποι δεν μοιράζονται τέτοιου είδους πράγματα ... Είναι πολύ μακριά. Δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει. Είναι μια φούσκα».

Η Τζολί συνεργάζεται με την Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες εδώ και 20 χρόνια, εστιάζοντας τις προσπάθειές της στην υποστήριξη όσων έχουν εκτοπιστεί βίαια σε όλο τον κόσμο. Στο παρελθόν εργάστηκε ως ειδική απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες.

Όταν ο δημοσιογράφος του Variety εξέφρασε τη δυσκολία να πιστέψει ότι η Τζολί δεν θα είχε πρόσβαση στις «σωστές πληροφορίες» και ότι και οι δύο είναι από το Χόλιγουντ, το πρόσωπο του έγινε «κόκκινο και εμφανίστηκαν σταγόνες ιδρώτα στο μέτωπό του».

«Αγαπώ την κόρη μου. Δεν θέλω να τσακωθώ με την κόρη μου», είπε στη δημοσιογράφο. «Αλλά το γεγονός είναι ότι νομίζω ότι έχει επηρεαστεί από τον Ο.Η.Ε. Από την αρχή ήταν απαίσια με τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το αποκαλούν ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά είναι απλώς αντι-ισραηλινές προπηλακισμοί. Αγνοεί ποιο είναι το πραγματικό διακύβευμα και ποια είναι η πραγματική ιστορία, επειδή είναι στο κύκλωμα των Ηνωμένων Εθνών», πρόσθεσε.

Πηγή: Rolling Stones