Κοσμος

Προκλητικός Φάρατζ: Κατηγορεί την Κάμαλα Χάρις ότι «κακαρίζει» σαν ύαινα

Τι είπε για την Τζιλ Μπάιντεν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νάιτζελ Φάρατζ
© ΕΡΑ/TOLGA AKMEN

Νάιτζελ Φαράτζ: Κατηγορεί την Κάμαλα Χάρις ότι «κακαρίζει»

Ο ηγέτης του ακροδεξιού Reform UK και φίλος του Ντόναλντ Τραμπ, Νάιτζελ Φάρατζ κατηγόρησε επίσης τη σύζυγο του Τζο Μπάιντεν, Τζιλ, και τον γιο του Χάντερ για «κακοποίηση ηλικιωμένων» και δήλωσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν θα έπρεπε «ποτέ» να έχει βρεθεί στον Λευκό Οίκο «εξ αρχής».

Ο Νάιτζελ Φάρατζ πρόσθεσε ότι ο κ. Μπάιντεν «έκανε τον κόσμο ένα πολύ πιο επικίνδυνο μέρος». Αναφερόμενος στην «καταστροφική αποχώρηση» από την Καμπούλ, την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, τον Αύγουστο του 2021, πρόσθεσε: «Χάσαμε ακριβώς τον ίδιο αριθμό νεκρών και τραυματιών με τους Αμερικανούς.

«Δεν μας το είπε καν - απλά αποφάσισε ότι φεύγουμε από εδώ και παρέδωσε τη χώρα πίσω στους Ταλιμπάν, τους οποίους πολεμούσαμε για 20 χρόνια. Αυτό οδήγησε τον Πούτιν να σκεφτεί:“Λοιπόν, η Δύση είναι αδύναμη, το ΝΑΤΟ σαφώς δεν λειτουργεί”. Ας πάμε στην Ουκρανία"», τόνισε. 

Όσον αφορά την Κάμαλα Χάρις είπε ότι να έχει περισσότερες πιθανότητες νίκης από τον Μπάιντεν «στα χαρτιά μέχρι να τη δει το κοινό». Ο Φάρατζ ανέφερε στους παρουσιαστές podcast Camilla Tominey και Kamal Ahmed: «Δεν ήταν ποτέ καλή  δημόσια ομιλήτρια. Έχει αυτή την τάση να ξεσπά σε ένα νευρικό κακάρισμα σαν ύαινα, το οποίο δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικό». 
«Οι ταυτοτικές πολιτικές, ότι όλοι πρέπει να χωριστούν σε διαφορετικές ομάδες ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις ή τη φυλή, δεν με ενδιαφέρει», δήλωσε ο Φάρατζ. «Νομίζω ότι πρέπει απλώς να κρίνουμε τους ανθρώπους γι' αυτό που είναι. Σίγουρα θα πρέπει απλώς να διαλέγουμε τους ανθρώπους με βάση την ικανότητά τους;»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.