Κοσμος

Αποσύρεται ο βασικός χρηματοδότης του Μπάιντεν - Ούτε ένα δολάριο στην Κάμαλα Χάρις

«Δεν έχει ελπίδες - Είναι πολύ προοδευτική» δήλωσε ο Τζον Μόργκαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάμαλα Χάρις
Η Κάμαλα Χάρις θα διεκδικήσει το χρίσμα των Δημοκρατικών χωρίς την υπστήριξη του Τζον Μόργκαν © ΕΡΑ/ROD LAMKEY

Αποσύρεται ο βασικός χρηματοδότης του Μπάιντεν - Ούτε ένα δολάριο στην Κάμαλα Χάρις

Την πλάτη στην εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, Κάμαλα Χάρις, γυρνάει ο μεγαλύτερος χρηματοδότης του Δημοκρατικού απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, Τζον Μόργκαν.

O Τζον Μόργκαν
O Τζον Μόργκαν απέσυρε την υποστήριξή του προς την Κάμαλα Χάρις

Ο Τζον Μόργκαν δεν πιστεύει ότι η Κάμαλα Χάρις έχει ελπίδες

Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο ABC News, o Τζον Mόργκαν υποστήριξε ότι δεν πιστεύει πως η απερχόμενη αντιπρόεδρος και πρώην εισαγγελέας έχει πιθανότητες να κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου, επειδή είναι πολύ προοδευτική. Και γι' αυτόν τον λόγο έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να ανοίξει τον κουμπαρά του για εκείνη.

«Είναι άλλο πράγμα να ψηφίζεις κάποιον, άλλο πράγμα να συγκεντρώνεις εκατομμύρια δολάρια για κάποιον, πρέπει να είσαι μέσα στα πράγματα» τόνισε ο Αμερικανός χρηματοδότης.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι Ρεπουμπλικάνοι θα ενοχλούνταν, πιθανότατα, αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν προεκλογική εκστρατεία εναντίον ενός πιο αριστερού υποψηφίου. «Εάν το περιβάλλον του Τραμπ μπορούσε να διαλέξει κάποιον για να τον αντιμετωπίσει, νομίζω ότι θα επέλεγε την Κάμαλα» δήλωσε.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα New York Post, ο Τζον Μόργκαν έχει ενημερώσει ήδη την Εθνική Επιτροπή Οικονομικών του Μπάιντεν ότι ολοκλήρωσε τη συγκέντρωση κεφαλαίων για τους Δημοκρατικούς, αφού ο 81χρονος πρόεδρος αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα των ΗΠΑ.

«Αν η Κάμαλα Χάρις είναι η υποψήφια για το προεδρικό χρίσμα με τους Δημοκρατικούς, τότε στην έπαυλη του Τραμπ στο Μαρ α Λάγκο θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι το βράδυ των εκλογών» συνέχισε ο μεγάλος χρηματοδότης του 81χρονου Μπάιντεν.

Ο δικηγόρος από τη Φλόριντα έγραψε επίσης στο Twitter ότι «η υποστήριξη του Τζο Μπάιντεν στην Κάμαλα είναι το “άντε γαμ...ε” σε όλους όσοι τον οδήγησαν προς την έξοδο».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.