Κοσμος

«Δεν είμαι κανίβαλος, δεν έχω φάει ανθρώπινη σάρκα»: Ο Άρμι Χάμερ απαντά στις καταγγελίες

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άρμι Χάμερ
Ο Άρμι Χάμερ αρνείται ότι είναι κανίβαλος © EPA / NINA PROMMER

Ο Άρμι Χάμερ αρνείται ότι είναι κανίβαλος - Η απάντηση στις καταγγελίες για σεξουαλική, σωματική κακοποίηση και κανιβαλισμό

Ο Άρμι Χάμερ (Armie Hammer) μίλησε στην εκπομπή «Piers Morgan Uncensored» και μεταξύ άλλων απάντησε στις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης που έγιναν εις βάρος του το 2021. Οι καταγγελίες για σεξουαλική, σωματική κακοποίηση και κανιβαλισμό τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη συμμετοχή του σε project, ενώ - αν και έγινε βρέθηκε στο στόχαστρο έρευνας - δεν του ασκήθηκε τελικά ποινική δίωξη. 

Ο Άρμι Χάμερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς. Ο Μόργκαν ρώτησε ευθέως τον Χάμερ: «Είσαι κανίβαλος;» «Όχι», απάντησε ο Χάμερ. «Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να γίνεις κανίβαλος; Πρέπει να έχεις φάει πραγματικά κάποιον. Οπότε όχι». Ο Μόργκαν επέμεινε και ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει φάει ποτέ ανθρώπινη σάρκα. «Όχι. Παρεμπιπτόντως, δεν πίστευα ποτέ ότι θα έπρεπε να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Αλλά όχι, ποτέ».

Άρμι Χάμερ: Η πολύ φορτισμένη σεξουαλικά σχέση με την Έφι Αντζελόβα

Ο ηθοποιός θέλησε να απαντήσει σε μία σειρά από ισχυρισμούς που έγιναν πρωτοσέλιδα σχετικά με τις καταγγελίες, τον εθισμό του στις ουσίες, την ψυχική του υγεία, αλλά και την οικογένειά του. Ο Άρμι Χάμερ ρωτήθηκε για τις προηγούμενες σχέσεις του, και πιο συγκεκριμένα για τις σχέσεις που είχε όσο ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του, Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς.

Σε ό,τι αφορά τη σχέση του με την Έφι Αντζελόβα, ο ηθοποιός παραδέχθηκε: «Αυτή ήταν μια πολύ έντονη σχέση, πολύ σεξουαλικά φορτισμένη, μεταξύ δύο ανθρώπων με πολύ παρόμοιες κλίσεις και διαστροφές». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.