Κοσμος

Απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ: Ο δράστης είχε στο κινητό του φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του FBI

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ: Ο δράστης είχε στο κινητό του φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον
© EPA/TOLGA AKMEN

Ντόναλντ Τραμπ: Ο Τόμας Κρουκς είχε φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον - Τα στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας η έρευνα του FBI

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσιλβάνιο το περασμένο Σάββατο.

Απόπειρα δολοφονίας Ντόναλντ Τραμπ: Ο δράστης είχε στο κινητό του φωτογραφίες της Κέιτ Μίντλετον

Ο 20χρονος Τόμας Μάθιου Κρουκ είχε ερευνήσει στο διαδίκτυο την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον και είχε κατεβάσει φωτογραφίες της μελλοντικής βασίλισσας, όπως προκύπτει από την ανάλυση των δύο τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή από το FBI, που ερευνάει την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ.

Η αστυνομία στις Ηνωμένες Πολιτείες έκανε την ανακάλυψη για την προφανή εμμονή του με την Κέιτ Μίντλετον μετά την έρευνα στο σπίτι του Κρουκς και την κατάσχεση των ηλεκτρονικών του συσκευών μετά την επίθεση στην Πενσιλβάνια το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι άνδρες και οι γυναίκες των Μυστικών Υπηρεσιών είχαν ενημερωθεί ότι υπάρχει «πρόσωπο ύποπτο» στην περιοχή περισσότερο από μια ώρα πριν την έναρξη της συγκέντρωσης των Ρεπουμπλικανών. Την εικόνα αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνει βίντεο από το κανάλι Pittsburgh’s Action News 4 στο οποίο έχει καταγραφεί ο Κρουκς να κάνει βόλτες στην περιοχή μια ώρα πριν την ομιλία Τραμπ.

Exclusive video appears to show would-be Trump assassin at rally hour before shooting

«Στις 13 Ιουλίου θα είναι η πρεμιέρα μου, παρακολουθήστε τη»

Ο Τόμας Μάθιου Κρουκς, ο άνθρωπος που αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται ότι μιλούσε για την επίθεση στο διαδίκτυο, λίγες ημέρες πριν ανέβει στη στέγη και ανοίξει πυρ στην προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσιλβάνια, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο και τραυματίζοντας άλλους, μεταξύ των οποίων και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Fox News.

Πηγή: ΕΡΤ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.