Κοσμος

Γιατί η Mελάνια Τραμπ δεν εμφανίστηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών ως τώρα;

Εδώ και καιρό αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιατί η Mελάνια Τραμπ δεν εμφανίστηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών ως τώρα;
Μελάνια Τραμπ © EPA/ANATOLY MALTSEV

Mελάνια Τραμπ: Γιατί δεν εμφανίστηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών ως τώρα

Το βράδυ της Δευτέρας -δύο ημέρες μετά την επιβίωση από απόπειρα δολοφονίας- ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι.  Σε μια κάπως περίεργη ανατροπή για την εκστρατεία του Τραμπ το 2024, η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε.

Η Μελάνια Τραμπ απουσίαζε κατά την πρώτη ημέρα του RNC και δεν έχει προγραμματιστεί να είναι ομιλήτρια. Η ίδια είναι σιωπηλή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχει κάνει δημόσια εμφάνιση από τον περασμένο μήνα, λίγες ημέρες αφότου ο πρώην πρόεδρος αποκάλεσε το Μιλγουόκι «μια φρικτή πόλη», σύμφωνα με δημοσίευμα του Newsweek.

Παρά την απουσία της Μελάνια, η Άμπερ Ρόουζ εξήρε την πρώην πρώτη κυρία κατά τη διάρκεια της ομιλίας της τη Δευτέρα στο συνέδριο. Οι πρώτες αναφορές έδειχναν ότι η Μελάνια Τραμπ θα ήταν παρούσα για να παρακολουθήσει τον σύζυγό της να παραλαμβάνει για τρίτη φορά το χρίσμα του για την προεδρία, αλλά δεν έχει κάνει ακόμη επίσημη εμφάνιση στο Μιλγουόκι.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και ο Έρικ Τραμπ, οι γιοι του Τραμπ, είναι προγραμματισμένο να μιλήσουν κατά τη διάρκεια του RNC. Το ίδιο και η Λάρα Τραμπ, η νύφη του Τραμπ, και η μέλλουσα νύφη του Τραμπ, η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, η οποία είναι αρραβωνιαστικιά του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ. Είναι άγνωστο πότε, ή αν, η Μελάνια Τραμπ θα φτάσει στο Μιλγουόκι για το υπόλοιπο του RNC.

 Άλλωστε, η Μελάνια Τραμπ αποσύρθηκε –πολύ βολικά κατά κάποιους από τον Ιανουάριο του 2020, μετά την ήττα του συζύγου της στις εκλογές και τα έκτροπα από υποστηρικτές του στο Καπιτώλιο.

Ομοίως, η Μελάνια έμεινε μακριά και από τις δικαστικές περιπέτειες του συζύγου της και για τα ποινικά αδικήματα που τον έφεραν στο χείλος του γκρεμού: δεν παρέστη στη δίκη, δεν έκανε καμία δήλωση, δεν απάντησε σε κανένα από τα ευγενή αιτήματα έστω και για lifestyle συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις, κάτι στο οποίο έκανε δεύτερη καριέρα η Μισέλ Ομπάμα, όταν ολοκληρώθηκε η θητεία του Μπαράκ Ομπάμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι άλλοι μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ο Ντόναλντ Τραμπ και οι άλλοι μετά την απόπειρα δολοφονίας

Απ’ όταν οι Δημοκρατικοί βάλθηκαν να τον εξουδετερώσουν, ο Τραμπ παρουσιάζει τον εαυτό του ως θύμα της μοχθηρίας του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο μάλιστα «ίσως» θέλει να τον καθαρίσει

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.