Κοσμος

Η Ίνγκριντ Άντρες που «θαλάσσωσε» τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένη

Τραγούδησε σε παιχνίδι του μπέιζμπολ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Ίνγκριντ Άντρες που «θαλάσσωσε» τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι ήταν μεθυσμένη
© Rick Kern/Getty Images for Spotify/Ideal Image

Ίνγκριντ Άντρες: Μεθυσμένη τραγουδίστρια «σκότωσε» τον εθνικό ύμνο

Μετά από μια ευρέως επικριθείσα εκτέλεση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ στο MLB Home Run Derby, η τραγουδίστρια της κάντρι Ίνγκριντ Άντρες ζήτησε συγγνώμη την Τρίτη και δήλωσε ότι ήταν μεθυσμένη.

«Θα μπω σήμερα σε μια εγκατάσταση για να πάρω τη βοήθεια που χρειάζομαι», έγραψε η Ίνγκριντ Άντρες σε ανάρτησή της στο Instagram. «Αυτή δεν ήμουν εγώ χθες το βράδυ. Ζητώ συγγνώμη από την MLB, όλους τους θαυμαστές και αυτή τη χώρα που αγαπώ τόσο πολύ για αυτή την ερμηνεία».

Το βράδυ της Δευτέρας, η τέσσερις φορές υποψήφια για Γκράμι ερμήνευσε μια a cappella εκδοχή του «The Star-Spangled Banner», ένα απίστευτα δύσκολο τραγούδι για να τραγουδήσει κανείς. Τα αποσπάσματα της λιγότερο δημοφιλούς ερμηνείας της στο Globe Life Field στο Άρλινγκτον του Τέξας έγιναν viral.

Ο συγγραφέας του Sports Illustrated Alex Carr έγραψε στο X, πρώην Twitter: «Λυπάμαι πολύ, είμαι σίγουρος ότι η Ingrid Andress είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, αλλά αυτός ήταν ένας από τους χειρότερους εθνικούς ύμνους που νομίζω ότι έχω ακούσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή».

Ingrid Andress performs the national anthem, faces backlash

Ποια είναι η Ίνγκριντ Άντρες;

Η 32χρονη  ξεκίνησε την καριέρα της ως τραγουδοποιός στο Νάσβιλ, γράφοντας τραγούδια για ερμηνευτές όλων των ειδών, όπως το «Girl in the Mirror» της Bebe Rexha, το «Conflicted» των Halestorm και το αναγνωρισμένο από τους κριτικούς «Boys», το οποίο έγινε διεθνής επιτυχία για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια Charli XCX.

Σύντομα, έκλεισε συμφωνία με τη Warner Music Nashville και την Atlantic Records για τη δική της μουσική, κυκλοφορώντας το ντεμπούτο άλμπουμ της «Lady Like» το 2020. Το breakthrough single της «More Hearts Than Mine» προχώρησε στην κυκλοφορία, έφτασε στο Νο 30 του Billboard Hot 100 και παρέμεινε στη λίστα για 20 εβδομάδες.

Το 2021, κυκλοφόρησε το δεύτερο μεγαλύτερο τραγούδι της μέχρι σήμερα, το αγαπημένο ραδιοφωνικό τραγούδι της country «Wishful Drinking», μια συνεργασία με τον τραγουδιστή Sam Hunt. Πέρασε επίσης 20 εβδομάδες στο chart, φτάνοντας στο Νο. 47.

Ποια ήταν η αντίδραση στην εμφάνισή της στο MLB Home Run Derby;

Η παράσταση της Andress έκανε γρήγορα το γύρο των κοινωνικών δικτύων. Η blogger του Vulture, Bethy Squires, αστειεύτηκε ότι η Άντρες τραγούδησε το «The Star-Spangled Banner», «καλλιγραφικά», μια αναφορά σε έναν δημοφιλή νεολογισμό του Διαδικτύου που αναφέρεται στους τραγουδιστές της ποπ που τεντώνουν τα φωνήεντα και τονίζουν τη φωνητική τους χροιά.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια εκτέλεση του εθνικού ύμνου έχει αποδοκιμαστεί. Στο πάνθεον των αμφιλεγόμενων ερμηνειών του εθνικού ύμνου σε αθλητικές εκδηλώσεις, η ερμηνεία της Roseanne Barr σε έναν αγώνα των San Diego Padres το 1990 και η ερμηνεία της Fergie στο All-Star Game του NBA το 2018 προκάλεσαν παρόμοιες αντιδράσεις.

Μετά την ερμηνεία της, η Fergie εξέδωσε δήλωση: «Ήταν πάντα τιμή και υπερηφάνεια για μένα να ερμηνεύω τον εθνικό ύμνο και χθες το βράδυ ήθελα να δοκιμάσω κάτι ξεχωριστό για το NBA», δήλωσε η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.