Κοσμος

Άγριο ξύλο σε παραλία της Ιταλίας για μία ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα

Βίντεο από τον καβγά που αναστάτωσε τους λουόμενους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ιταλία: Άγριο ξύλο σε παραλία για μία ξαπλώστρα
Ιταλία: Άγριο ξύλο σε παραλία για μία ξαπλώστρα © Facebook / Francesco Emilio Borrelli

Ιταλία: Άγριο ξύλο σε παραλία για μία ξαπλώστρα - Βίντεο από τον καβγά που αναστάτωσε τους λουόμενους

Απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε παραλία της Ιταλίας, όταν ξέσπασε καβγάς μεταξύ δύο γυναικών για μία ξαπλώστρα μπροστά στη θάλασσα. Γρήγορα οι δύο γυναίκες πιάστηκαν στα χέρια και μεταξύ τους έπεσε άγριο ξύλο. 

Όπως έχει γίνει γνωστό, μία εκ των δύο γυναικών μετέφερε την ξαπλώστρα της πιο μπροστά στη θάλασσα σε παραλία της Ιταλίας, μπροστά από λουόμενους που βρίσκονταν στο σημείο αρκετές ώρες νωρίτερα. Οι ναυαγοσώστες αρνήθηκαν να γίνει η μεταφορά της ξαπλώστρας πιο μπροστά και τότε ξέσπασε άγριος καβγάς μεταξύ των γυναικών και άλλων παραθεριστών. Συνολικά 12 άτομα φέρεται να ενεπλάκησαν στο επεισόδιο, που διήρκησε περίπου μισή ώρα. 

Το περιστατικό καταγράφηκε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Βαρκατούρο, κοντά στη Νάπολη, όπου οικογένειες απολάμβαναν το μπάνιο τους. Οι ντόπιοι έκαναν αναφορές στον βουλευτή Φραντσέσκο Εμίλιο Μπορέλι, στις οποίες περιέγραφαν λεπτομερώς πώς ξέσπασε ο «πολύ βίαιος» καβγάς. «Ένας καβγάς μεταξύ γυναικών στο φως της ημέρας, μπροστά σε οικογένειες και παιδιά. Για ποιο λόγο; Για μια ξαπλώστρα στην παραλία. Έχουμε ξεπεράσει κάθε φαντασία. Αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, σπέρνοντας πανικό σε μια παραλία, δεν μπορούν να μείνουν ατιμώρητοι. Ζητάμε να εντοπιστούν αυτές οι γυναίκες και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη το συντομότερο δυνατό», έγραψε ο βουλευτής κοινοποιώντας τον βίντεο από τον καβγά. 

Δείτε το βίντεο από τον άγριο καβγά σε παραλία της Ιταλίας

Alcuni cittadini hanno inviato una segnalazione a Francesco Emilio Borrelli, deputato di Alleanza Verdi – Sinistra, e...

Posted by Francesco Emilio Borrelli on Sunday, July 14, 2024

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.