Κοσμος

Ο Τζέι Ντι Βανς αποκάλυψε τι του είπε ο Τραμπ: «Είσαι ο άνθρωπος που μπορεί να με βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο»

Τα πρώτα λόγια του πρώην προέδρου όταν του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέι Ντι Βανς: Τι του είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για να τον πείσει
Τζέι Ντι Βανς: Τι του είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για να τον πείσει © EPA

Τζέι Ντι Βανς: Τι του είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για να τον πείσει - Τα πρώτα λόγια του πρώην προέδρου όταν του ανακοίνωσε την υποψηφιότητα για αντιπρόεδρος

Στο πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ θα βρεθεί ο μέχρι πρότινος σφοδρός πολέμιος του, Τζέι Ντι Βανς.

Ειδικότερα, ο υποψήφιος αντιπρόεδρος των Ρεπουμπλικανών, Τζέι Ντι Βανς αναφέρθηκε στο τηλεφώνημα που έλαβε από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος τον ενημέρωσε ότι είχε επιλεγεί ως υποψήφιος του.

«Απλά είπε: ‘Κοιτάξτε, νομίζω ότι πρέπει να πάμε να σώσουμε αυτή τη χώρα. Νομίζω ότι είσαι ο τύπος που μπορεί να με βοηθήσει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να με βοηθήσεις να κυβερνήσω. Μπορείς να με βοηθήσεις να κερδίσω. Μπορείς να με βοηθήσεις σε ορισμένες από αυτές τις μεσοδυτικές πολιτείες, όπως η Πενσυλβάνια, το Μίσιγκαν και ούτω καθεξής», δήλωσε ο Βανς στο Fox News στην πρώτη του συνέντευξη μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Στη συνέχεια, παραδέχθηκε πως δεν θα είχε κερδίσει τον αγώνα του για τη Γερουσία του Οχάιο το 2022 χωρίς την υποστήριξη του Τραμπ. Μία υποστήριξη που συνέβαλε στην εγγύτητα της σχέσης τους.

«Είπε δικαίως ότι είμαστε πολύ, πολύ κοντά εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά από τότε που σε υποστήριξα το 2022. Και δεν θα είχα κερδίσει εκείνη την κούρσα χωρίς την υποστήριξη του Ντόναλντ Τραμπ», δήλωσε ο Βανς. «Η εμπιστοσύνη του προέδρου τότε και η συνεργασία του από τότε είναι κάτι που εκτιμώ πολύ», πρόσθεσε.

Τζέι Ντι Βανς: «Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ»

Ο Τζέι Ντι Βανς είναι πατέρας τριών παιδιών και αποκάλυψε ότι ντράπηκε όταν ο 7χρονος γιος του, ο Γιούαν, άρχισε να κάνει θόρυβο κατά τη διάρκεια της κλήσης, αλλά ο Τραμπ ζήτησε να του μιλήσει.

«Με έβαλε να βάλω τον 7χρονο γιο μου στο τηλέφωνο. Αν το σκεφτείς αυτό, όλα όσα συνέβησαν. Ο τύπος μόλις πυροβολήθηκε πριν από λίγες μέρες και βρίσκει το χρόνο να μιλήσει στον 7χρονο γιο μου. Είναι μια στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ», δήλωσε ακόμα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.