Κοσμος

Βρετανία: Τους σκότωσε και έβαλε τα πτώματά τους σε βαλίτσες για να τα εξαφανίσει

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα - Συνελήφθη 34χρονος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βρετανία: Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα που βρέθηκαν σε βαλίτσες
Βρετανία: Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα που βρέθηκαν σε βαλίτσες

Βρετανία: Ταυτοποιήθηκαν τα λείψανα που βρέθηκαν σε βαλίτσες - Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα

Ένας 34χρονος άνδρας, ο Yostin Andres Mosquera, συνελήφθη για τη δολοφονία δύο ανδρών, τα λείψανα των οποίων βρέθηκαν σε βαλίτσες σε γέφυρα στο Μπρίστολ στη Βρετανία. 

Ο 34χρονος φέρεται να σκότωσε τον 62χρονο Albert Alfonso και τον 71χρονο Paul Longworth. Τα δύο θύματα ζούσαν μαζί σε διαμέρισμα στο Scotts Road της Βρετανίας και ήταν γνωστά στον δράστη, ο οποίος φέρεται να συγκατοικούσε μαζί τους για σύντομο χρονικό διάστημα. 

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα στη Βρετανία

Τα πτώματα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς αφού έλαβαν αναφορά για έναν άνδρα που ενεργούσε ύποπτα στην κρεμαστή γέφυρα Clifton στο Μπρίστολ το βράδυ της Τετάρτης. Άλλα λείψανα εντοπίστηκαν σε άλλη διεύθυνση στο Λονδίνο την Παρασκευή (12.7). Η Met Police είπε ότι τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής δεν υποδηλώνουν ότι υπήρχε ομοφοβικό κίνητρο, αλλά η υπόθεση έχει χαρακτηριστεί ως έγκλημα μίσους. 

«Ξέρω ότι αυτό το απαίσιο περιστατικό θα προκαλέσει ανησυχία όχι μόνο στους κατοίκους του Shepherds Bush, αλλά και στην ευρύτερη κοινότητα LGBTQ+ σε όλο το Λονδίνο. Ελπίζω ότι θα είναι κάπως καθησυχαστικό ότι, ενώ οι έρευνες είναι ακόμη σε εξέλιξη και η έρευνα βρίσκεται σε σχετικά πρώιμο στάδιο, δεν αναζητούμε επί του παρόντος κανέναν άλλον σε σχέση με τις δύο δολοφονίες», είπε αξιωματούχος και πρόσθεσε ότι «οι αξιωματικοί συνεργάστηκαν με την ανεξάρτητη συμβουλευτική ομάδα LGBTQ+ του Λονδίνου (IAG) από τότε που διαπιστώθηκε η ταυτότητα των δύο θυμάτων και η σεξουαλικότητά τους. Οι συμβουλές, η τεχνογνωσία και η υποστήριξή τους για την έρευνα ήταν εξαιρετικά πολύτιμες. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί τους και με άλλους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών IAG, καθώς η έρευνα συνεχίζεται». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.