Κοσμος

Ο φακός κατέγραψε τη σφαίρα που στόχευσε τον Τραμπ - Το φωτογραφικό ντοκουμέντο των NYT

Η φωτογραφία δείχνει τη σφαίρα να περνά ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Φωτογραφία δείχνει τη σφαίρα να περνάει ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ
Φωτογράφος των New York Times κατέγραψε τη στιγμή κατά την οποία η σφαίρα περνά ακριβώς πίσω από το κεφάλι του Ντόναλντ Τραμπ © X/The Spectator Index

Απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ: Φωτογραφία δείχνει τη σφαίρα να περνάει ακριβώς πίσω από το κεφάλι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δέχθηκε πυροβολισμούς ενώ μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσυλβάνια ενόψει των αμερικανικών προεδρικών εκλογών.

Ο 78χρονος Ντόναλντ Τραμπ κρύφτηκε πίσω από την εξέδρα στη σκηνή, καθώς ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί στη συγκέντρωση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εθεάθη με αίμα στο δεξί του αυτί, κατακλύστηκε γρήγορα από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών που περικύκλωσαν τον πρώην πρόεδρο και τον συνόδευσαν από τη σκηνή. Ενώ τον απομάκρυναν, ύψωσε τη γροθιά του προς το πλήθος και φώναξε «πολεμήστε, πολεμήστε».

Ντόναλντ Τραμπ: Φωτογραφία με τη σφαίρα να περνά δίπλα από το πρόσωπό του

Σε μια φωτογραφία, που φέρεται να τραβήχτηκε τη στιγμή της επίθεσης, φαίνεται μια σφαίρα να περνά δίπλα στο πρόσωπό του.

Η εικόνα που τράβηξε ο φωτογράφος των New York Times Νταγκ Μιλς δείχνει μια σφαίρα κοντά στο μάγουλο του Τραμπ, καθώς εκφωνούσε την ομιλία του.

Το FBI κατονόμασε τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας

Νωρίτερα σήμερα, το FBI κατονόμασε τον δράστη της απόπειρας δολοφονίας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ. Πρόκειται για τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς.

«Το FBI ταυτοποίησε τον 20χρονο Τόμας Μάθιου Κρουκς από το Μπέθελ Παρκ της Πενσιλβάνια ως το πρόσωπο που εμπλέκεται στην απόπειρα δολοφονίας του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις 13 Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια», επεσήμανε το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών σε ανακοίνωσή του, την οποία επικαλούνται τα τηλεοπτικά δίκτυα NBC και CBS.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washinghton Post η οποία επικαλείται τον εκλογικό κατάλογο της πολιτείας, ο δράστης της επίθεσης είναι εγγεγραμμένος ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικανών.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.