Κοσμος

Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας κολύμπησε στον Σηκουάνα για να δείξει ότι είναι καθαρός

Παραμένουν τα ερωτήματα για την καταλληλότητα του ποταμού λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά Καστερά βούτηξε στον Σηκουάνα - Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα.
Η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά Καστερά έκανε βουτιά στον Σηκουάνα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 © EPA/Christophe Petit Tesson

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γαλλίδα υπουργός Αθλητισμού Αμελί Ουντεά Καστερά βούτηξε στον Σηκουάνα - Τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα.

Με τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 να αρχίζουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, η υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Αμελί Ουντεά Καστερά έκανε βουτιά και κολύμπησε σήμερα στον Σηκουάνα, σε μια στιγμή δημοσιότητας που οι αρχές της χώρας ελπίζουν ότι θα δείξει πως ο ποταμός της πρωτεύουσας είναι αρκετά καθαρός.

Όλα αυτά ενώ τα ερωτήματα παραμένουν για το κατά πόσο ο Σηκουάνας είναι έτοιμος για να υποδεχθεί αγωνίσματα κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, που θα διεξαχθούν την περίοδο 26 Ιουλίου-11 Αυγούστου.

Παρίσι 2024: Κολύμπησε στον Σηκουάνα η Ουντεά Καστερά

Την Ουντεά Καστερά συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός του BFM TV, καθώς κολύμπησε για λίγο στον Σηκουάνα, κοντά στις γέφυρες Alexandre III και Invalides.

Les images de la ministre des Sports plongeant dans la Seine à Paris à 13 jours des JO

Το τρίαθλο και τα αγωνίσματα της κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στο Σηκουάνα, με τον φημισμένο ποταμό να έχει χρησιμοποιηθεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες που έλαβαν χώρα στο Παρίσι το 1900.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήμαρχος της γαλλικής πρωτεύουσας, Αν Ινταλγκό, η οποία υπερασπίστηκε την εκστρατεία για τον έγκαιρο καθαρισμό του συχνά μολυσμένου ποταμού ενόψει των Αγώνων, έχει επίσης υποσχεθεί να κολυμπήσει στον Σηκουάνα, προκειμένου να σηματοδοτήσει την άφιξη των Ολυμπιακών στο Παρίσι και την καταλληλότητα του ποταμού για κολυμβητικές εκδηλώσεις.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τζέι Ντι Βανς: Αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου;
Τζέι Ντι Βανς: Αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση του αμερικανικού ονείρου;

Στο βιβλίο του επιτυγχάνει, παρά την ταπεινή καταγωγή του, να αποκτήσει τα εφόδια για μια άνετη ζωή, όμως πόσο εφικτό είναι κάτι τέτοιο για την πλειονότητα των φτωχών, λευκών Αμερικανών εργατικής τάξης;

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.