- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ο Έλον Μασκ δώρισε μεγάλο ποσό σε οργάνωση που εργάζεται για την εκλογή του Τραμπ
Αποκάλυψη του Bloomberg - Ο δισεκατομμυριούχος είχε αρνηθεί ότι κάνει δωρεές


Bloomberg: Ο Έλον Μασκ δώρισε «μεγάλο ποσό» σε οργάνωση που εργάζεται για την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ.
Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, ο Έλον Μασκ δώρισε χρήματα σε πολιτική οργάνωση η οποία εργάζεται για εκλεγεί στην προεδρία των ΗΠΑ ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος Ντόναλντ Τραμπ, ανέφερε χθες Παρασκευή το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg, επικαλούμενο πηγές του.
Το πρακτορείο δεν διευκρίνισε το ύψος της δωρεάς του Έλον Μασκ, ανέφερε πάντως πως πρόκειται για «μεγάλο ποσό» και ότι το διέθεσε σε οργάνωση που έχει βαφτιστεί America PAC.
Bloomberg: Δωρεά Έλον Μασκ σε οργάνωση υπέρ του Τραμπ
Κατά το Bloomberg, η οργάνωση που έχει ως εκ της νομοθεσίας την ευχέρεια να συγκεντρώσει απεριόριστα κεφάλαια, θα αποκαλύψει τον κατάλογο δωρητών της τη 15η Ιουλίου.
Η εκστρατεία του Ρεπουμπλικάνου αρνήθηκε να σχολιάσει.
Ο κ. Τραμπ, που αναμένεται να αναγορευθεί και τυπικά υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων ενόψει των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου την επόμενη εβδομάδα στο Μιλγουόκι, συναντήθηκε με τον κ. Μασκ και άλλους δισεκατομμυριούχους τον Μάρτιο.
Ο γεννημένος στη Νότια Αφρική επικεφαλής εταιρειών όπως οι Tesla, SpaceX και X (πρώην Twitter) είχε διαβεβαιώσει κατόπιν πως «για να είμαι πάρα πολύ σαφής, δεν δωρίζω χρήματα ούτε στον έναν, ούτε στον άλλον υποψήφιο για την προεδρία των ΗΠΑ».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πιθανή η εγκληματική ενέργεια
Οι δόσεις επρόκειτο να δωρηθούν ως «ανθρωπιστική βοήθεια»
Ως γνωστόν αποτελεί το βασικότερο κόμματι της διατροφής στην χώρα
H ηγέτιδα της παράταξης καταδικάστηκε για κατάχρηση και της απαγορεύτηκε το «εκλέγεσθαι»
O στόχος των ορίων ήταν η μείωση των λοιμώξεων από σαλμονέλα κατά 25%
Άγνωστος ο αριθμός των τραυματιών - «Πενθούμε όλοι», δηλώνει ο πρωθυπουργός
«Ήταν ένας Πάπας που προσπάθησε να υπερασπιστεί με τις πράξεις του το ανθρώπινο πρόσωπο της Εκκλησίας»
Πλήθος κόσμου στη βασιλική της Σάντα Μαρία Ματζιόρε
Περιγράφει την εμπειρία του από τη θανατηφόρα καταστροφή της 15ης Απριλίου 1912
«Αγκάθια» οικονομία και μεταναστευτική πολιτική - Δυσαρέσκεια και από Ρεπουμπλικάνους
Σοκαρισμένη η κοινότητα του Βανκούβερ - Οι πρώτες πληροφορίες
H πρωτοβουλία συγκέντρωσε χιλιάδες υπογραφές
Στο επίκεντρο τουρισμός, στέγαση και κλιματική αλλαγή
Ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της οργάνωσης από το 2004
Oι υποθέσεις έχουν διευθετηθεί
Λίγη ώρα μετά την συνάντηση με τον Ζελένσκι στην Ιταλία
Λίγες μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση
Στην περιοχή επιχειρούσαν και δυνάμεις της Βόρειας Κορέας
Oι κανόνες του Βατικανού ήταν συγκεκριμένοι για γυναίκες και άνδρες
Ο τελευταίος πάπας που θάφτηκε εκτός Βατικανού ήταν ο Λέων XIII, ο οποίος πέθανε το 1903
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.