Κοσμος

Eπίθεση Τραμπ σε Τζορτζ Κλούνεϊ: Είσαι προδότης, γύρνα στην τηλεόραση

Με αφορμή το άρθρο του ηθοποιού που καλεί τον Τζο Μπάιντεν να αποσυρθεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ντόναλντ Τραμπ: Απέκτησε λογαριασμό στο TikTok - Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών προσέλκυσε 3,7 εκατομμύρια ακόλουθους σε λίγες ώρες.
© EPA/Peter Foley

Τραμπ: Χαρακτήρισε προδότη τον Τζορτζ Κλούνεϊ επειδή εγκατέλειψε τον Μπάιντεν

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τα έβαλε με τον Τζορτζ Κλούνεϊ το βράδυ της Τετάρτης, αφού ο ηθοποιός έγραψε ένα άρθρο που πίεζε τον πρόεδρο Μπάιντεν να αποχωρήσει από την κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Έτσι τώρα ο ψεύτικος κινηματογραφικός ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος ποτέ δεν πλησίασε να κάνει μια σπουδαία ταινία, μπαίνει στο παιχνίδι», ανέφερε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social. «Έχει στραφεί εναντίον του Crooked Joe σαν τα ποντίκια που είναι και οι δύο. Τι ξέρει ο Κλούνεϊ για οτιδήποτε;».

«Ο Κλούνεϊ θα πρέπει να φύγει από την πολιτική και να επιστρέψει στην τηλεόραση», πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος αργότερα στην ανάρτηση. «Οι ταινίες δεν του βγήκαν ποτέ σε καλό!!!».

Ο σταρ του Χόλιγουντ έγραψε σε άρθρο του στους New York Times που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη ότι οι Δημοκρατικοί «δεν πρόκειται να κερδίσουν τον Νοέμβριο με αυτόν τον πρόεδρο». Ο Κλούνεϊ, Δημοκρατικός και κορυφαίος χρηματοδότης του προέδρου, αποκάλεσε τον Μπάιντεν «φίλο», αλλά δήλωσε ότι πρέπει να αποσυρθεί. 

«Αγαπώ τον Τζο Μπάιντεν. Ως γερουσιαστή. Ως αντιπρόεδρο και ως πρόεδρο. Τον θεωρώ φίλο και πιστεύω σε αυτόν. Πιστεύω στον χαρακτήρα του. Πιστεύω στην ηθική του», έγραψε. «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κέρδισε πολλές από τις μάχες που αντιμετώπισε»..

Ο Τραμπ αντέδρασε στον χαρακτηρισμό του ηθοποιού για τον Μπάιντεν, χρησιμοποιώντας την γνωστή ρητορική του. «Χρησιμοποιεί το "talking point" των Δημοκρατικών ότι ο Μπάιντεν, ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ, "έσωσε τη Δημοκρατία μας"», ανέφερε ο υποψήφιος του GOP για την προεδρία. «Όχι, ο Crooked Joe ήταν εκείνος που έκανε όπλο του τα δικαστήρια εναντίον του πολιτικού του αντιπάλου, που δημιούργησε τον πιο καταστροφικό ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ στην ιστορία της Χώρας μας, που ντρόπιασε το Έθνος μας στο Αφγανιστάν και του οποίου η τρελή πολιτική των ανοιχτών συνόρων επέτρεψε σε εκατομμύρια ανθρώπους να εισέλθουν παράνομα στη Χώρα μας, πολλοί από αυτούς από φυλακές και ψυχιατρεία». 

Ενώ ο Τραμπ χλεύασε την εμφάνιση του Μπάιντεν κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ, τον ενθάρρυνε επίσης να παραμείνει στην πορεία.

Ακολουθώντας το παράδειγμα του πρωταγωνιστή του "Ticket to Paradise", ο ηθοποιός Μάικλ Ντάγκλας δήλωσε ότι και αυτός «ανησυχεί βαθιά» για την εκστρατεία του Μπάιντεν. Κατά τη διάρκεια εμφάνισής του την Τετάρτη στην εκπομπή «The View» του ABC, ο Ντάγκλας χαρακτήρισε τον πρόεδρο «υπέροχο τύπο», αλλά είπε ότι η πίεση του Κλούνεϊ να αποχωρήσει ήταν λογική. 

Πηγή: The Hill

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.