Κοσμος

Euro 2024: Tα μηνύματα του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ - Οι ετοιμασίες στο Λονδίνο

Τι θα συμβεί στο Λονδίνο αν η Αγγλία επικρατήσει της Ισπανίας στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Euro 2024: Tα μηνύματα του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ και οι ετοιμασίες στο Λονδίνο
Euro 2024: Tα μηνύματα του βασιλιά Καρόλου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ και οι ετοιμασίες στο Λονδίνο © EPA/Andy Rain

Euro 2024: Τα μηνύματα του βασιλιά Καρόλου και οι ετοιμασίες - Τα σχέδια στο Λονδίνο σε περίπτωση που τα «λιοντάρια» κατακτήσουν το τρόπαιο την Κυριακή

Η Αγγλία πανηγυρίζει την παρουσία της στο τελικό του Euro 2024, τον πρώτο σε μια μεγάλη διοργάνωση εκτός των συνόρων της, όπως υπογραμμίζουν τα βρετανικά ΜΜΕ. Μία γιορτή στην οποία συμμετέχει και ο 75χρονος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d2mo78bgqktd)

Σήμερα (11/7) το πρωί έστειλε ένα μήνυμα στον Χάρι Κέιν και τους συμπαίκτες του στο οποίο εξέφρασε - όπως αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ - «τα θερμότερα συγχαρητήρια» στους παίκτες, το τεχνικό επιτελείο με επικεφαλής τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την πρόκριση στον τελικό του Euro 2024 και την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (FA) που προεδρεύει τιμητικά ο πρωτότοκος γιο του, διάδοχος του θρόνου Γουίλιαμ.

Ο Κάρολος έστειλε επίσης τις «καλύτερες ευχές» του στην εθνική ομάδα των «Τριών Λιονταριών» για τον τελικό της Κυριακής (14/7-22:00) με την Ισπανία στο Βερολίνο. Ζητώντας από τους «λευκούς» να «γλιτώσουν» τους οπαδούς αυτή τη φορά από οποιοδήποτε «καρδιοχτύπι».

«Η σύζυγός μου και εγώ θέλου σας ευχηθούμε τα πιο θερμά συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στέλνοντας τις καλύτερες ευχές μας για τον αγώνα της Κυριακής.

Αν μπορώ να σας ενθαρρύνω να εξασφαλίσετε τη νίκη πριν από την ανάγκη για γκολ-θαύματα της τελευταίας στιγμής ή άλλη δραματική διαδικασία πέναλτι, είμαι βέβαιος ότι οι πιέσεις στον συλλογικό καρδιακό ρυθμό και την αρτηριακή πίεση της χώρας θα μετριάζονταν πολύ!», ανέφερε ο βασιλιάς Κάρολος.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, ο οποίος βρίσκεται στη Γερμανία και παρακολουθεί αγώνες του Euro 2024 , περιορίστηκε σε ένα μήνυμα μέσω των social media: «Τι ομορφιά, Όλι (Γουίτκινς)! Συγχαρητήρια Αγγλία! Φιναλίστ #EURO2024.»

Euro 2024: Τι θα συμβεί στο Λονδίνο αν η Αγγλία επικρατήσει της Ισπανίας στον τελικό

Να σημειωθεί ότι όπως σημειώνουν τα βρετανικά ΜΜΕ, αν η Αγγλία θριαμβεύσει στο Βερολίνο την Κυριακή (14/7) απέναντι στην Ισπανία, θα υπάρξει παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για τον Σάουθγκέιτ και την ομάδα του στους δρόμους του Λονδίνου την Τρίτη.

Η διαδρομή θα ξεκινά από το Guildhall και θα πηγαίνει μέσω της πλατείας Τραφάλγκαρ προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου ο Σάουθγκεϊτ και η ομάδα του θα τιμηθούν από τον βασιλιά Κάρολο Γ’. Βασιλική δεξίωση θα παραθέσει επίσης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της FA.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.